Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Kati Eskelinen

Kati Eskelinen

Terapeutin profiili »

Tuntuuko elämä stressaavalta tai kuormittavalta, onko liian monta palloa ilmassa yhtäaikaa etkä enää tiedä mistä tai miten ottaa koppia? Tai tunnetko alakuloa tai selittämätöntä tyhjyyden tunnetta, kuin elämästä puuttuisi jotain mutta et oikein tiedä mitä? Entä miten parisuhteesi voi, onko haasteita kommunikaatiossa, tunneyhteydessä tai arjen jakamisessa?

Näistä, ja monista muista elämäntilanteista tai haasteista olet lämpimästi tervetullut juttelemaan kanssani. 

Terapeuttina haluan tarjota luottamuksellisen, rennon ja turvallisen tilan, jossa mikään asia ei ole liian pieni tai suuri yhdessä pohdittavaksi. Olen empaattinen ja helposti lähestyttävä, ja haastan myös sopivasti tuomalla uusia näkökulmia tilanteeseen. Olet tervetullut luokseni juuri sellaisena kuin olet. 

Terapeuttina olen myös tavoitteellinen, ja haluan että terapia on sinulle hyödyllistä ja voimaannuttavaa. Työskentelen aina sinun toivomaasi tavoitetta kohti, sinun toivomallasi tahdilla.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla ja sovitaan tapaaminen. Aikoja löytyy joustavasti päivisin ja iltaisin, tarpeen mukaan myös viikonloppuisin.