TIETOA MEISTÄ

Törmäsimme työmme ja henkilökohtaisen elämämme kautta tähän yhteiskunnalliseen haasteeseen – niin moni tarvitsee kipeästi apua, mutta prosessi on kankea ja vaivalloinen, eivätkä omat voimavarat yksinään riitä avun etsimiseen. Suomessa eri alojen laillistettuja terapeutteja on tuhansia. Silti joudumme etsimään heitä erilaisilta alustoilta, usein jopa paperitulosteilta, joista löytyy ainoastaan terapeutin nimi ja yhteystiedot.

Yhdistimme kolmen naisen tietotaitomme kuntoutus- ja terveyspalveluista talous- ja markkinointiosaamiseen ja loimme digitaalisen ratkaisun pulmaan. Ensimmäiset terapeutit pääsivät testaamaan Valitseterapia.fi -palvelua vuonna 2018.

Vuonna 2020 toimintamme tuli käännöspisteeseen ja ymmärsimme, että tarvitsemme uusia tuulia toimintaamme. Meidän tarinaamme uskoi uusi voimanainen ja saimme tiimiimme täydennystä kumppanuushankintaan. Nykyään terapeutit saavat luoda profiilinsa ilmaiseksi, mikä antaa paremmat mahdollisuudet terapiaa etsiville löytää sopivaa apua. Se kannustaa jatkamaan valitulla tiellä ja etsimään toimintamme mahdollistavia kumppaneita.

ANNA

ANNA PÄLVE

TOIMINNANJOHTAJA, PERUSTAJAJÄSEN

+358 505356799, anna.palve@mediversitas.fi

Olen yksi perustajajäsenistä ja ylpeä tästä yhteiskunnallisesti tärkeästä ja merkityksellisestä palvelusta. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri ja Valitseterapian ohella työskentelen kuntoutuspalveluiden kehittämisen parissa.

Noin vuosi yrityksen perustamisen jälkeen kuntoutuksen kehittäjän roolini muuttui kuntoutujaksi jouduttuani vakavaan onnettomuuteen. Vuoden sairausloma ja eri terapioita vaativa kuntoutusjakso muutti tapaani katsoa elämää. Tämän seurauksena olen varmasti saanut uusia näkökulmia myös työhöni ja tiedän, mitä kuntoutujana oleminen on.

Luonnossa oleminen ja urheileminen ovat minulle tärkeitä voimavaroja, ja vietän myös paljon aikaa mökillä. Maalaamisesta on tullut uusi harrastukseni, joka välillä rentouttaa ja välillä turhauttaa vaativaa luonnettani.

TANJA

TANJA POHJANKOSKI

TERAPEUTIT

+358 407272418, tanja.pohjankoski@mediversitas.fi

Olen työskennellyt ihmisten auttamisen ja kuntoutuksen parissa yli kymmenen vuoden ajan. Aloitin puheterapeuttina terveyskeskuksessa, perustin myöhemmin oman yhden naisen yritykseni ja kouluttauduin työnohjaajaksi.

Puheterapiatyö on ongelmanratkaisua. Autan asiakkaita ajatuksiensa ja äänensä kuuluville saamisessa omassa arjessaan. Terapiatyön lisäksi olen kiinnostunut ongelmanratkaisusta yhteiskunnallisesta näkökulmasta ja siksi olen mukana tässä upeassa, innostavassa porukassa! Haluan, että jokaisella on tasa-arvoinen mahdollisuus löytää itselleen sellainen terapeutti, jonka voi kokea sopivan läheiseksi ja jonka vierellä on mahdollisuus olla oma itsensä ja uskaltaa etsiä muutosta. Erityisesti toivon, että lapsiperheet, joissa arki vaatii jatkuvaa lankojen kiinnipitämistä, voisivat löytää terapeutin helpommin.

Kaiken työn ja tekemisen vastapainoksi olen huomannut tarvitsevani aikaa itselleni. Huolehdin omasta hyvinvoinnista vetäytymällä omiin oloihini kotonani Portsassa tai suuntaan vihreisiin Ruissalon metsiin. Hengitysharjoitukset vetävät päivittäin puoleensa.

SUVI

SUVI SIIRA

KUMPPANUUDET

+358 445151857, suvi.siira@mediversitas.fi

Olen Valitseterapia.fi -tiimin uusi jäsen. Olen taustaltani diplomi-insinööri sekä liikkeenjohdon konsultti ja voisi luulla, että varsin outolintu terapiapiireissä. Tai ehken sittenkään!

Minun ammattini asiantuntijatehtävissä on usein kuormittava ja työperäinen uupumus kohtaa monia. Kuormittavan työn rinnalle kokonaisvaltainen mielen ja kehon hyvinvointi on noussut minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeäksi elämän osa-alueeksi. Terapeutit tekevät kallisarvoista työtä, mutta oikean terapeutin löytyminen ei saisi olla kynnyskysymys terapiaan pääsemiseksi hyvinvointiyhteiskunnassa.

Alkuvuodesta 2020 muutimme perheemme kanssa takaisin Ouluun lähemmäksi synnyinseutujamme. Rakkaan ulkoiluharrastuksen parista löytyi Anna. Ihana Anna, toiminnanjohtajamme, kertoi Valitseterapia.fi palvelun ydinajatuksesta ja siitä, että nyt kaivattaisiin apua. Mediversitaksen naiset olivat luoneet tärkeän terapiahakupalvelun, jolla pyritään ratkaisemaan yhteiskunnallisesti merkittävää ongelmaa. En paljon liioittele, että löimme hynttyyt yhteen lenkkipolulla, kun innostuimme ideasta ihan valtavasti.

Olen valtavan iloinen ja ylpeä, että pääsin mukaan tähän remmiin ja seuraavaksi saamme kasvattaa palvelua sellaisiin mittasuhteisiin, jolla se hyödyttäisi kipeästi apua kaipaavia ympäri Suomea!