USEIN KYSYTTYÄ

Terapiaa etsivälle

Maksaako terapeuttien etsiminen?

Ei maksa, sivustolla terapeuttien etsiminen ja vertailu on maksutonta, eikä rekisteröitymistä tarvita.

Maksaako ajan varaaminen?

Ajanvaraus on maksutonta, tapaamisen jälkeen terapeutti laskuttaa sinua sovitun hinnan mukaisesti. Sovit maksutavan terapeutin kanssa.

Miten varaan ajan terapeutille?

Terapeutille voi varata ajan joko ajanvarauskalenterista tai olemalla yhteydessä terapeuttiin sähköpostin tai puhelimen kautta.

Ajanvarauksen peruutusehdot?

Mikäli et pääse paikalle, muista perua aikasi 24 tuntia ennen varattua aikaa. Palveluntuottajilla on oikeus laskuttaa alle 24 tuntia ennen varattua aikaa peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista.

Miten peruutan varaamani ajan?

Ajan voi peruuttaa sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta tai olemalla yhteydessä terapeuttiin.

En löytänyt vastausta?

Lähetä meille kysymys osoitteeseen info@mediversitas.fi

 

Terapeutille

Maksaako profiili?

Kyllä, profiileissa on kuukausimaksuperusteinen hinnoittelu. Sinulla on mahdollisuus valita profiili kahdesta eri vaihtoehdosta: https://valitseterapia/rekisteroidy/ Lisäksi tarjoamme alustan etäterapiaan, joka veloitetaan käytön mukaan 1,50€/tunti. Ole meihin yhteydessä info@mediversitas.fi tai +358 505356799 ja kerromme lisää.

Miten laskutus tapahtuu?

Ilmainen kokeilujakso kestää 30 päivää, jonka jälkeen se muuttuu maksulliseksi tilaukseksi. Emme veloita mitään, mikäli poistat profiilin 30 päivän kokeilujakson aikana. Laskutustiedot kerätään profiilin luomisen yhteydessä.

Miten poistan profiilini?

Voit poistaa profiilisi milloin tahansa ja profiilisi poistuu kuluvan laskutuskauden lopussa ja sinulla on oikeus käyttää profiilia kyseisen maksamasi laskutuskauden loppuun asti. Profiilin poistaminen tapahtuu oman tilisi kautta.

En löytänyt vastausta?

Lähetä meille kysymys osoitteeseen info@mediversitas.fi