USEIN KYSYTTYÄ

Terapeutille

Maksaako profiilin luominen?

Ei maksa. Tarjoamme terapeuteille aina maksuttoman BASIC-jäsenyyden, jotta voit olla esillä terapeutteja etsiville. Myöskään piilokuluja esimerkiksi yhteydenotoista ei synny, vaan kaikki on maksutonta. Mikäli haluat näkyvyyden lisäksi ajanvarauskalenterin, asiakaspalaute- ja jonotusjärjestelmän sekä blogialustan, voit valita SUPER-jäsenyyden hintaan 14,90€/kk. Rekisteröityminen ilmaiseen, sekä maksulliseen jäsenyyteen onnistuu tästä: https://valitseterapia/rekisteroidy/

Kenelle?

Palveluun voivat liittyä kaikkia Valviran alaiset terapeutit (psyko-, fysio-, toiminta-, jalka-, puhe- ja ravitsemusterapeutit), psykologit, psykiatrit sekä musiikki- ja seksuaaliterapeutit. Myös psykoterapeuttiopiskelijat voivat liittyä palveluun nimikkeellä psykoterapeuttikoulutuksessa.

Millainen on hyvä profiili?

Voinko käyttää profiiliani verkkosivustona?

Kela vaatii palveluntuottajiltaan oman verkkosivuston, jossa hän kertoo osaamisestaan ja tuottamistaan palveluistaan. Kelan terapian palvelukuvauksessa on määritelty tarkemmin tiedot, jotka terapeutin verkkosivustolta tulee löytyä. Profiilimme sisältää ominaisuudet, jotka Kela vaatii, eli terapeutti voi käyttää profiilinäkymäänsä omana verkkosivustona.

Mikä on tarjoamamme jonotusominaisuus?

Jonossa oleminen merkitsee asiakkaalle tietoa terapiaan pääsystä. Mikäli terapeutilla ei ole tarjota vapaita aikoja, voi hän käyttää jonotusominaisuutta asiakkaiden tietojen hallintaan. Terapeutti saa tiedot jonossa olevista jonotusjärjestyksessä.

Tarjoammeko etäterapia-alustan?

Tarjoamme yhteistyökumppanimme Solki.liven kautta alustan etäterapiaan. Videoyhteys on tietoturvallinen noudattaen Valviran säädöksiä, eikä se tallenna henkilö- tai potilastietoja. Palveluun ei tarvitse ladata erillistä ohjelmaa, vaan se toimii selaimessa. Myös asiakas pääsee tapaamiseen mukaan ilman ohjelmien asentamista. Hinnoittelu: BASIC-jäsenyydessä 1,50€/tunti ja SUPER-jäsenyydessä 1€/tunti. Laskutus tapahtuu todellisen käytön mukaan.

Haluan pitää omaa blogia?

Tarjoamme terapeuteille oman blogialusta SUPER-jäsenyydessä. 

Miten laskutus tapahtuu?

Mikäli valitset maksuttoman BASIC-jäsenyyden, ei laskutusta tapahdu. Mikäli valitset SUPER-jäsenyyden, tarjoamme 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka jälkeen se muuttuu maksulliseksi tilaukseksi. Emme veloita mitään, mikäli poistat profiilisi 30 päivän kokeilujakson aikana. Laskutustiedot kerätään profiilin luomisen yhteydessä.

Voinko piilottaa profiilini?

Profiilin voi piilottaa oman profiilisi perustiedot -kohdasta. Profiilisi säilyy piilossa ja voit missä vaiheessa tahansa laittaa profiilisi esiin kirjautumalla palveluun tunnuksillasi ja poistamalla profiilin piilotuksen.

Miten poistan profiilini?

Voit poistaa profiilisi milloin tahansa ja profiilisi poistuu kuluvan laskutuskauden lopussa. Sinulla on oikeus käyttää profiilia kyseisen maksamasi (SUPER-jäsenyydessä) laskutuskauden loppuun asti. Profiilin poistaminen tapahtuu oman tilisi kautta.

En löytänyt vastausta?

Lähetä meille kysymys osoitteeseen info@mediversitas.fi

 

Terapiaa etsivälle

Maksaako terapeuttien etsiminen?

Ei maksa. Haluamme tarjota paikan, josta löytää itselle sopiva terapeutti. Sivustolla terapeuttien etsiminen on maksutonta, eikä rekisteröitymistä tarvita.

Maksaako ajan varaaminen?

Mikäli terapeutilla on ajanvarauskalenteri käytössä, ajanvaraus on maksutonta. Tapaamisen jälkeen terapeutti laskuttaa sinua sovitun hinnan mukaisesti. Sovit maksutavan terapeutin kanssa.

Miten varaan ajan terapeutille?

Terapeutille voi varata ajan joko ajanvarauskalenterista tai olemalla yhteydessä terapeuttiin sähköpostin tai puhelimen kautta.

Ajanvarauksen peruutusehdot?

Mikäli et pääse paikalle, muista perua aikasi 24 tuntia ennen varattua aikaa. Palveluntuottajilla on oikeus laskuttaa alle 24 tuntia ennen varattua aikaa peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista.

Miten peruutan varaamani ajan?

Ajan voi peruuttaa sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta tai olemalla yhteydessä terapeuttiin.

En löytänyt vastausta?

Lähetä meille kysymys osoitteeseen info@mediversitas.fi