Tule mukaamme tekemään Suomen suurinta ja monipuolisinta terapiahakupalvelua!

Missiomme on yhdistää terapiaa etsivät ja avuntarjoajat niin, että monivaiheinen ja usein pitkä kuntoutumisprosessi pääsee nopeammin alkuun. Vuosittain Kelan kuntoutusta hakee noin 215 000 henkilöä. Valtaosa kuntoutushakemuksista koskee mielenterveyshäiriöitä. Yhä useampi saa myönteisen päätöksen kuntoutuspsykoterapiaan, mutta arvion mukaan alle puolet hakeutuu hoitoon. Yksi syy on haaste löytää sopiva terapeutti. Melkein jokainen tarvitsee jossain vaiheessa elämäänsä apua mielen, kehon tai puheen kuntoutukseen. Siksi monipuolinen terapiahakupalvelu on ensiarvoisen tärkeä.

Oireenmukaiseen hoitoon pääseminen nopeasti vähentää työkyvyttömyyseläkkeitä, pidentää työuria ja tuo säästöjä yhteiskunnalle ja yrityksille. Puhumattakaan yksilöiden, parien ja perheiden elämänlaadun paranemisesta.

Etsimme yhteistyökumppaneita tukemaan missiotamme. Yhdessä voimme saada aikaan tuloksia, joilla on suuri merkitys yksilöille ja yhteiskunnalle!

Yhteistyökumppaninamme voitte saada yrityksenne näkyväksi Valitseterapia.fi -sivustolla ja suoria ohjauksia sivustoltamme yrityksenne verkkosivuille. Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista ja olemme avoimia myös uusille yhteistyöehdotuksille!

Ota rohkeasti yhteyttä:

ANNA

ANNA PÄLVE

+358 505356799

anna.palve@mediversitas.fi
Suvi

SUVI SIIRA

+358 445151857

suvi.siira@mediversitas.fi