Tanja Pohjankoski

  • puheterapeutti
  • työnohjaaja
Erikoistumiset
  • Artikulaatio-ohjaus
  • Dyspraksia
  • Kireä kielijänne
  • Myofunktionaalinen terapia
  • Puheen epäselvyys
  • Syöminen ja nieleminen
  • Työnohjaus
  • Verbaali- ja oraalimotoriikan häiriöt
Kelan palveluntuottaja
Puhelin +358407272418
Sukupuoli nainen
Kielet suomi, englanti

Kuvaus

Miten hakeudun vastaanotolle?

VARAA JA MAKSA ITSE

Ajanvarauskalenteriin päivitän aikoja, jotka sopivat parhaiten yksittäisiin ohjauksiin tai neuvontakäynteihin. Voit varata ja maksaa käynnin itse tai hakea korvausta vakuutusyhtiöstäsi lääkärin lähetteen perusteella.

KUNNAN TAI ERIKOISAIRAANHOIDON MAKSUSITOUMUS

Pidempiaikaiseen kuntoutukseen tarvitset julkisessa terveydenhuollossa laaditun kuntoutussuunnitelman ja maksusitoumuksen. Jos haluat tiedustella vapaita terapiapaikkoja, ota yhteyttä mieluiten jonopalvelun kautta. Voit kuvailla lyhyesti kuntoutustarvetta (tavoite, kerrat, toteutuspaikka, maksaja). Muistathan että henkilö-/potilastietojen luovuttaminen sähköpostitse ei ole suositeltavaa.

KELAN VAATIVA LÄÄKINNÄLLINEN KUNTOUTUS

Toimin Kelan palveluntuottajana osassa Varsinais-Suomen kuntia (mm. Turku, Lieto, Masku, Paimio, Nousiainen, Raisio). Mikäli sinulla on jo Kelan kuntoutuspäätös ja haluat tiedustella vapaita terapiapaikkoja, ota yhteyttä mieluiten jonopalvelun kautta. Voit kuvailla lyhyesti kuntoutustarvetta (tavoite, suositellut käyntikerrat, maksaja). Muistathan, että henkilö-/potilastietojen luovuttaminen sähköpostitse ei ole suositeltavaa. Lisätietoa Kelan kuntoutuksesta voit lukea osiosta "Lue lisää".

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta logopedian maisteriohjelmasta vuonna 2007. Tämän jälkeen olen aktiivisesti kouluttautunut kohti nykyistä erikoisosaamistani puhe- ja oraalimotoriikan sekä myofunktionaalisen terapian alueilla. Olen listannut alle tärkeimmät jatkokoulutukseni.  Olen valmistunut myös voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi (60 op) vuonna 2014.

- Feed the Peds-syömisen kuntoutus (12 viikkoa, kesken)

- Beckman Oral Motor Protocol - manuaalinen menetelmäkoulutus suun ja kasvojen aluee n lihasten käsittelyyn

- Oral Placement Therapy I, II ja apraksia (oraali- ja puhemotoriikka)

- Buteyko-hengitysohjaaja

- PROMPT level 2-terapeutti (oraali- ja puhemotoriikka)

- Myofunktionaalisen terapian koulutus (AOMT) (kielijänne, oraali- ja puhemotoriikka)

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Vastaanottoni sijaitsee Turussa osoitteessa Yliopistonkatu 6 A tsto 2. Tiloihin on esteetön pääsy, mutta tiloissa ei ole käytössä inva-wc:n kriteereitä täyttävää wc-tilaa.  Puheterapia ja työnohjaus voi toteutua myös asiakkaan arkiympäristössä. Myös etäyhteyden kautta työskentely on mahdollista.

Kuntoutuksessa käytän ajantasaista ja laadukasta asiakkaan tarpeet huomioivaa terapiamateriaalia ja kommunikaatiomenetelmiä (tukiviittomat, toimintataulut, kommunikaatiokansiot ja -ohjelmat). Tärkeimmät työvälineet ovat kuitenkin luottamus ja vuorovaikutus.

Yliopistonkatu 6 A tsto 2, 20100 Turku
120€/45 min