Profiilikuva: Tanja Pohjankoski

Tanja Pohjankoski

Terapeutin profiili »

Miten hakeudun vastaanotolle?

VARAA JA MAKSA ITSE

Ajanvarauskalenteriin päivitän aikoja, jotka sopivat parhaiten yksittäisiin ohjauksiin tai neuvontakäynteihin. Voit varata ja maksaa käynnin itse tai hakea korvausta vakuutusyhtiöstäsi lääkärin lähetteen perusteella.

KUNNAN TAI ERIKOISAIRAANHOIDON MAKSUSITOUMUS

Pidempiaikaiseen kuntoutukseen tarvitset julkisessa terveydenhuollossa laaditun kuntoutussuunnitelman ja maksusitoumuksen. Jos haluat tiedustella vapaita terapiapaikkoja, ota yhteyttä mieluiten jonopalvelun kautta. Voit kuvailla lyhyesti kuntoutustarvetta (tavoite, kerrat, toteutuspaikka, maksaja). Muistathan että henkilö-/potilastietojen luovuttaminen sähköpostitse ei ole suositeltavaa.

KELAN VAATIVA LÄÄKINNÄLLINEN KUNTOUTUS

Toimin Kelan palveluntuottajana osassa Varsinais-Suomen kuntia (mm. Turku, Lieto, Masku, Paimio, Nousiainen, Raisio). Mikäli sinulla on jo Kelan kuntoutuspäätös ja haluat tiedustella vapaita terapiapaikkoja, ota yhteyttä mieluiten jonopalvelun kautta. Voit kuvailla lyhyesti kuntoutustarvetta (tavoite, suositellut käyntikerrat, maksaja). Muistathan, että henkilö-/potilastietojen luovuttaminen sähköpostitse ei ole suositeltavaa. Lisätietoa Kelan kuntoutuksesta voit lukea osiosta "Lue lisää".