Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Juulia Teperi

Juulia Teperi

Terapeutin profiili »

Terapia tarjoaa mahdollisuuden syventää itsetuntemusta, vahvistaa aitoa hyvinvointia, vapauttaa uusia voimavaroja ja rakentaa elämää, joka on linjassa autenttisen itsen kanssa. Onnistuneen terapiatyöskentelyn pohjana on luottamuksellinen kohtaaminen, jossa tulet nähdyksi ja kuulluksi omana, syvimpänä, itsenäsi. 

Terapiapalveluni (yksilö- ja pariterapia, ryhmät) pohjautuvat yli 15 vuoden monialaiseen työskentelyyn mielen hyvinvoinnin parissa. Toimin Väestöliiton terapeuttina (yht. 5,5 vuoden koulutus, kansainvälisesti sertifioitu logoterapeutti LIF® / Logotherapeut FLP-Europa®, ), teen mielenterveyden tutkimusta tohtoriohjelmassa (sis. laajat psykologian erillisopinnot) ja toimin asiantuntijana alan koulutuksissa.

Terapeuttina olen avoin, empaattinen, intuitiivinen, rehellinen ja yksilöllisyyttä kunnioittava. Olen työskennellyt hyvin erilaisten elämäntilanteiden parissa ja käytän integratiivista lähestymistapaa räätälöiden menetelmät aina kokonaistilanteen mukaisesti. Erikoistumisalaani kuuluvat mm.

- masennus, merkityksettömyyden kokemukset

- elämän muutosvaiheet, kriisit ja erilaiset risteyskohdat

- suru, menetykset, yksinäisyys

- parisuhdeongelmat, vanhemmuus, riittämättömyyden tunteet

-  ahdistuneisuus, adhd, erityisherkkyys

- stressi, uupumus

- identiteettiä ja itsetuntoa koskevat pohdinnat

- muut henkilökohtaisen/henkisen kasvun tavoitteet

Aina ei terapialle tarvitse olla selkeää syytä - voit kokea olevasi 'jumissa' erilaisten toimintamallien tai epämääräisen ahdistuksen kanssa. Terapian kautta voit myös ylläpitää jaksamista sekä kirkastaa elämäsi suuntaa silloinkin kun asiat ovat hyvin.