Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Johanna Pylkkänen

Johanna Pylkkänen

Terapeutin profiili »

Olen kognitiivinen lyhytterapeutti ja kasvatuspsykologi KM. Työssäni pyrin auttamaan asiakasta itsetuntemuksen lisäämisessä, lähdemme yhdessä etsimään käyttäytymisen taustalla vaikuttavia tunteita ja ajatuksia. Haluan herättää asiakkaan itsensä huomaamaan toivon ja muutoksen mahdollisuuden. 

Asiakkaan elämäntarina ja kokemus tulevat huomioiduksi, ne ovat lähtökohta, joista lähdemme rakentamaan parempaa ymmärrystä niin elämää kuin asiakkaan omaa yksilöllisyyttä kohti.

Kognitiiviseen lyhytterapiaan voit tulla, kun elämässä tapahtuu jotain äkillistä ja tarvitset apua sen käsittelemiseen. Voimme myös keskittyä mielialan tarkasteluun, masennuksen tai ahdistuksen hoitamiseen. Pitkittynyt stressi, elämän erilaiset kuormitukset ja ihmissuhteet ovat myös syitä hakea lyhytterapiasta keskusteluapua ja ymmärrystä. Perhe-elämän haasteet ovat tuttuja , koska työskentelen myös kasvatus- ja perheneuvonnassa ja olen kasvatuspsykologian ammattilainen. Mikäli lapsen kasvatus, teini-iän haasteet tai esimerkiksi parisuhde kuormittavat, voin auttaa. Parisuhde voi myös kaivata lyhytterapeutin kanssa käytävää tarkastelua. Lapset ja nuoret kohtaan myös mielelläni ja lämmöllä.