Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Anne Mustala

Anne Mustala

Terapeutin profiili »

Olet sydämellisesti tervetullut terapiatapaamiselle joko etänä, työhuoneellani Töölöössä tai vaikkapa metsäkävelylle voimauttavaan luontoon. Mielessä pyörivä haasteesi voi olla pieni, suuri, vanha tai tuore - kuuntelen sinua aina läsnäollen ja kunnioittaen. Ratkaisukeskeisten kysymysten avulla etsimme yhdessä sinulle sopivia kongreettisia, helposti toteutettavia ja joskus hiukan yllättäviäkin ratkaisuja tilannetta helpottamaan. Terapiassa katse on toivoa herättävässä tulevaisuudessa, mutta emme sulje silmiä menneisyydeltä, jos se esiin nousee. Joskus menneisyyden traumaattinen kokemus kahlitsee elämänvoimaamme ja estää muutokset - silloin on tärkeää antaa kokemukselle tilaa. Itselläni on omaa, jo käsiteltyä traumahistoriaa ja myös kokemusta traumatyöskentelystä. Asiakkaideni kokemuksen mukaan minussa on voimaa ja lempeyttä kannatella silloin kun sitä tarvitaan. 

Terapiassa keskitymme vahvistamaan itsetuntemusta,  -luottamusta ja -myötätuntoa sekä näkemään omat voimavarat ja vahvuudet selkeämmin.  Pidän myös todella tärkeänä kykyä rentoutua ja viihtyä itsessä - siihen työhistoriani antaa vahvoja metodeja.

Olet elämäsi tärkein ihminen. Aina. Oikeutesi on kukoistaa, elää omanlaistasi elämää, nauttia elämänvoimastasi ja tuntea syvää iloa.

Mitä se sinulle tarkoittaa?