Anne Mustala

  • lyhytterapeutti
Puhelin +358400612201
Kotisivu http://www.easylife.fi
Kielet suomi

Tarjoan etäterapiaa

Kuvaus

Hei,

tervetuloa kanssani luontoon; muistamaan sen aina läsnä oleva mahdollisuus hoitaa, tukea ja voimauttaa meitä. Pysähdytään yhdessä hetkeksi arjen keskellä, annetaan hengityksen syventyä ja rauhoittaa niin keho kuin mielikin. Aistit saavat mahdollisuuden avautua vahvemmin - näet, kuulet, tunnet ja koet yhteyden itseesi paremmin.  Sen kautta myös oivallat selkeämmin asiat, jotka ovat sinulle merkityksellisiä ja tunnistat mihin suuntaan milloinkin on kuljettava.

Haasteesi voi olla suuri tai pieni, vanha tai tuore - ihan mikä ikinä mieltäsi painaakaan. Ratkaisukeskeisten kysymysten avulla etsitään yhdessä sinulle sopivia kongreettisia, helposti toteutettavia ja joskus yllättäviäkin ratkaisuja tilannetta helpottamaan. Keskusteluissa suunnataan katse toivoa herättävään tulevaisuuteen, mutta ei suljeta silmiä menneisyydeltä, jos se esiin nousee. Joskus menneisyyden traumaattinen kokemus tai salaisuus kahlitsee ja estää tekemästä muutoksia - silloin on tärkeää antaa kokemukselle tilaa. Itselläni on omaa, jo käsiteltyä traumahistoriaa ja myös kokemusta traumatyöskentelystä. Asiakkaideni kokemuksen mukaan minussa on voimaa ja lempeyttä kannatella silloin kun sitä tarvitaan. 

Lyhytterapia keskittyy vahvistamaan itsetuntemusta,  -luottamusta ja -myötätuntoa sekä kirkastaa voimavaroja ja vahvuuksia.  Tapaamisilla käytän myös tarpeen mukaan kehollisia metodeja esim. meditaatio,  shindo -venyttelyt, äänimaljat.

Olet elämäsi tärkein ihminen. Aina. Oikeutesi on kukoistaa, elää omanlaistasi elämää, nauttia elämänvoimastasi ja tuntea syvää iloa. Mitä se sinulle tarkoittaa? 

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Olen työskennellyt yrittäjänä n. 30 vuotta. Alkuun intohimoni oli lisätä hyvinvointia fyysisen kunnon kohottamisen kautta; toimin kuntosaliyrittäjänä, ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerinä.  Vuosien myötä mukaan tuli rauhallisempia lajeja kuten jooga, pilates ja "lempilapseni" shindo, joiden myötä pysähtyminen ja rentoutuminen tulivat tärkeäksi itselleni. Rentoutuminen taas toi elämääni meditaation ja syvähengityksen. Valmistuin  hengitysterapeutiksi 2013 ja viimeiset vuodet olen keskittynyt auttamaan asiakkaitani ennenkaikkea purkamaan tunteita ja vapautumaan olemaan se kuka on. Kun tunteita avataan on tärkeää löytää myös turva, toivo ja suunta - sen selventämiseen lähdin hakemaan työkaluja Helsingin Psykoterapiainstituutista, josta valmistuin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi vuonna 2020.

Parasta matkallani ovat olleet hyvin erilaiset asiakkaat ja heidän tarinansa. On ollut hienoa kulkea heidän rinnallaan, tuntea se helpotus kun tulee kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi sellaisena kuin on - mielestäni vapaus olla oma autenttinen itsensä on meissä virtaavan elinvoiman tärkein lähde.

1 pieni askel voi johtaa merkitykselliseen muutokseen - haluaisitko ottaa sen askeleen?

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Luontotapaamisemme on pääkaupunkiseudulla ja  sinun toiveesi mukaan joko veden äärellä, metsässä tai vaikkapa kalliolla. Tunnen loistavia paikkoja joihin mennä tai voit itse valita kohteen. Käytössäni on auto, joten voin hoitaa kuljetuksen mihin suuntaan vain.

Palveluhinnasto

Etäterapia 60 min
60 EUR
Lähitapaaminen luonto/Uusimaa 90 min
79 EUR