Anne Mustala

  • lyhytterapeutti
Erikoistumiset
  • Ahdistuneisuus
  • Hengitys
  • Kehonkuva
  • Pariterapia
  • Voimavarakeskeinen terapia
  • Yksilöterapia
Puhelin +358400612201
Kotisivu http://www.easylife.fi
Kielet suomi

Tarjoan etäterapiaa

Kuvaus

Hei,

tervetuloa hetkeksi hellittämään; istahtamaan alas, hengittämään syvään ja tavoittamaan meidän ihan jokaisen sisällä olevan olemisen tilan, jossa kaikki on hyvin. Kun mielen häly rauhoittuu, tunnistat oman ytimesi ja tarpeesi taas selkeämmin. Autan sinua oivaltamaan ne tärkeät muutoksen askeleet, jotka olet valmis ottamaan hyvinvointisi tueksi.

Ratkaisukeskeisten kysymysten avulla etsitään yhdessä sinulle sopivia kongreettisia, helposti toteutettavia ja joskus yllättäviäkin ratkaisuja tilannetta helpottamaan. Keskusteluissa suunnataan katse toivoa herättävään tulevaisuuteen, mutta ei suljeta silmiä menneisyydeltä, jos se esiin nousee. Joskus menneisyyden traumaattinen kokemus tai salaisuus kahlitsee ja estää tekemästä muutoksia. Yksin ei tarvitse ponnistella;  oman sisimpänsä avaaminen toiselle ihmiselle, sen kautta kuulluksi ja nähdyksi tuleminen sekä hyväksyntä todella voimauttaa. 

Lyhytterapia keskittyy vahvistamaan itsetuntemusta,  -luottamusta ja -myötätuntoa sekä kirkastaa omia voimavaroja ja vahvuuksia.  Tapaamisilla on mahdollista hyödyntää myös kehollisia metodeja esim. syvähengitys, shindo -venyttelyt, luova tanssi ja vesiterapia. Tunteet, tunnemuistot ja -kokemukset ovat kehossa ja niitä voidaan sieltä pehmeästi liikkeen kautta vapauttaa.

Olet elämäsi tärkein ihminen -   sinulla on oikeus ja mahdollisuus todella kukoistaa.

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Olen työskennellyt yrittäjänä n. 30 vuotta. Alkuun intohimoni oli lisätä hyvinvointia fyysisen kunnon kohottamisen kautta; toimin kuntosaliyrittäjänä, ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerinä.  Vuosien myötä mukaan tuli rauhallisempia lajeja kuten jooga, pilates ja "lempilapseni" shindo, joiden myötä pysähtyminen ja rentoutuminen tulivat tärkeäksi itselleni. Rentoutuminen taas toi elämääni meditaation ja syvähengityksen.

Valmistuin  hengitysterapeutiksi 2013 ja olen viimeiset vuodet keskittynyt auttamaan asiakkaitani ennenkaikkea purkamaan tunteita ja vapautumaan elämää rajoittavista kahleista. Kun tunteita avataan on tärkeää löytää myös turva, toivo ja muutoksen suunta - sen selventämiseen lähdin hakemaan työkaluja Helsingin Psykoterapiainstituutista, josta valmistuin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi vuonna 2020.

Parasta matkallani ovat olleet hyvin erilaiset asiakkaat ja heidän tarinansa. On ollut hienoa kulkea heidän rinnallaan, tuntea se helpotus kun tulee kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin on. Mielestäni vapaus olla oma autenttinen itsemme on meissä virtaavan elinvoiman tärkein lähde.

1 pieni askel voi johtaa merkitykselliseen muutokseen.  Haluaisitko ottaa sen askeleen kanssani?

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Työhuoneeni sijaitsee Helsingin Töölössä, hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Etätapaamiset Teams -yhteydellä.

Huom! Jos olet kiinnostunut yhdistämään lyhytterapiaa kehoterapiaan varaa kalenterista 2x lähitapaaminen (120min) tai laita viestiä sähköpostiini.

Luonto on itselleni äärettömän tärkeä latautumispaikka. Jos retki metsään tai merenrannalle kutsuu - varaa siihenkin 2xlähitapaaminen (120min) tai laita viestiä sähköpostiini.

 

 

Palveluntarjoajalla ei ole ajanvarauskalenteri käytössä.

Ole yhteydessä palveluntarjoajaan tiedustellaksesi vapaita aikoja.

Palveluhinnasto

Etäterapia 60 min
60 EUR
Lähitapaaminen 60 min
79 EUR
Lyhytterapia + kehoterapia (Töölö) 120 min
120 EUR