Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Maria Koukkari

Maria Koukkari

Terapeutin profiili »

Teen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, jonka kesto vaihtelee asiakkaan elämäntilanteen ja tarpeen mukaan. Joskus yksi tapaaminen riittää, jos asiakas saa siitä eväitä ratkaista elämänsä ajankohtaisia haasteita. Toisinaan tarvitaan useampia tapaamisia, jotta solmuun mennyt elämäntilanne alkaa aueta ja kärsimys helpottaa. Tapaamisten tiheys voidaan sopia asiakkaan tarpeiden mukaan.  

Tapaamiset voivat toteutua käynti kerrallaan tai etukäteen sovittuna sarjakäyntinä, jolloin hinta on hieman halvempi.

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian erityispiirteisiin voit perehtyä tutustumalla Valitse terapiasi - sivuston esittelyyn. Huomioithan, että tarjoamani terapia ei ole Kelan tukemaa. 

TERAPIAN HINNAT:

* Ratkaisukeskeinen lyhytterapia 45 min a' 75 e (sis. alv)

* Sarjakäynnit esim. 3 sovittua käyntiä 45 min - 10 %: 202 e (sis. alv)

* Tutustumiskäynti 45 min: 50 e (sis. alv)

Työnohjausta koulutushintaan: valmistun työnohjaajaksi joulukuussa 2022. Koulutus on suunnattu psykoterapeuteille ja muille vuorovaikutustyön ammattilaisille. Opiskeluuni sisältyy pakollisena harjoittelu. Jos olet kiinnostunut työnohjauksesta, ota rohkeasti yhteyttä! Tutkitaan yhdessä, voisinko olla sinulle avuksi työhösi liittyvissä kysymyksissä. 

Työnohjauksessa voidaan käsitellä luottamuksellisesti työn tekemiseen, työyhteisöön ja työpaikan vuorovaikutussuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Työnohjaus voi parantaa motivaatiota ja työssäjaksamista. 

TYÖNOHJAUKSEN HINNAT:

* Työnohjaus 60 min a' 80 e (sis. alv)

* Työnohjaus 90 min a' 120 e (sis. alv)

* Tutustumiskäynti 45 min a' 40 e (sis. alv)