Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Carita Wikström

Carita Wikström

Terapeutin profiili »

Tarjoan lyhytterapiapalveluita Lappeenrannassa keskustassa sijaitsevassa terapiatilassa, että myös toiveesta ja yhdessä suunnitellen luontoympäristössä. Tapaamiset toteutetaan terveysturvallisuutta noudattaen. Ajanvaraus helposti verkkosivujeni kautta tai soittamalla. Mahdollisuus myös maksuttomaan tutustumispuheluun ennen varsinaista ajanvarausta. Tutustumispuhelut myös varattavissa verkkosivuilla olevan linkin kautta. 

Lyhytterapiassa käytän ratkaisukeskeistä työotetta, mikä on toimivaa työskentelyä monenlaisissa elämän tilanteissa sen asiakaslähtöisyyden takia. Sinä itse määrittelet oman tavoitteesi ja olen tukenasi löytämään askeleet kohti sitä. Terapian pituus määritellään yhdessä, toiveesi ja tarpeesi mukaan. Joskus yksikin kerta voi riittää.

Erilaisissa elämän haasteissa on myös erittäin toimivana koettu Mind-Body Bridging menetelmä, jolla asiakas oppii itse tunnistamaan stressaavan tilanteen vaikutuksen omaan mieleen, kehoon ja käyttäytymiseen. Olennaista onkin oppia havaitsemaan nämä jokaisen yksilölliset tekijät ja asiat, jotka huomaamatta vievät huomiotasi ja energiaasi ehkä kohtuuttomasti ja pahimmillaan vaikuttavat kokonaisvaltaisena jarruna sekä mielessäsi ja kehossasi.

Neuropsykiatrinen valmennus toteutetaan suunnitellusti ja tavoitteen mukaisesti. Nepsy-valmennus aloitetaan yhteisellä tapaamisella, jossa tavoitteet ja toiminnat suunnitellaan yhdessä. Varaus yhteydenotolla.