Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Carita Wikström

Carita Wikström

Terapeutin profiili »

Tarjoan lyhytterapiapalveluita Lappeenrannassa keskustassa sijaitsevassa terapiatilassa ja yhdessä suunnitellen mieluisassa luontoympäristössä.

Ajanvaraus helposti verkkosivujeni kautta ajanvarauskalenterista tai soittamalla.

Mahdollisuus myös maksuttomaan tutustumispuheluun ennen varsinaista ajanvarausta. Voit varata puhelun ajanvarauksesta tai laittamalla viestiä.

Lyhytterapiassa käytän ratkaisukeskeistä työotetta, mikä on toimivaa työskentelyä monenlaisissa elämän tilanteissa sen asiakaslähtöisyyden takia. Sinä itse määrittelet oman tavoitteesi ja olen tukenasi löytämään askeleet sitä kohti. Terapian pituus määritellään yhdessä, toiveesi ja tarpeesi mukaan.

Erilaisissa elämän haasteissa on myös erittäin toimivana koettu Mind-Body Bridging, eli MBB on menetelmä, jolla asiakas oppii itse tunnistamaan stressaavan tilanteen vaikutuksen omaan mieleen, kehoon ja käyttäytymiseen. Olennaista onkin oppia havaitsemaan nämä jokaisen yksilölliset tekijät ja asiat, jotka huomaamatta vievät huomiotasi ja energiaasi ehkä kohtuuttomasti ja pahimmillaan vaikuttavat kokonaisvaltaisena jarruna sekä mielessäsi ja kehossasi. MBB on yksi lyhytterapeuttisia menetelmiä, joita käytän osana työskentelyäni.

Neuropsykiatrinen valmennus (myös eläinavusteisesti), toteutetaan suunnitellusti ja tavoitteen mukaisesti. Nepsy-valmennus aloitetaan yhteisellä tapaamisella, jossa tavoitteet ja toiminnat suunnitellaan yhdessä. Varaus yhteydenotolla.