Tuukka Salonkallio

  • psykoterapeuttikoulutuksessa
Profiilikuva: Tuukka Salonkallio
Vapaita aikoja alle 3kk
Kotisivu http://terapiatampere.fi
Kielet suomi, englanti

Tarjoan etäterapiaa

Kuvaus

Terapeuttina olen hyväksyvä, rento ja avoin. Pidän työskentelyssäni lähtökohtana sitä, että sinä tulet kuulluksi ja ymmärretyksi tunteidesi, kokemustesi ja elämäntilanteesi kanssa. Uskon myötätunnon ja ymmärretyksi tulemisen olevan edellytys sille, että pystyt jakamaan kanssani henkilökohtaisia asioita ja etsimään niihin ratkaisuja. Joskus jakaminen ja kuulluksi tuleminen voi jo itsessään olla parantavaa ja helpottaa oloa.

Jotta yhteinen aikamme on sinulle mahdollisimman hyödyllistä, yleensä haluan aluksi tietää, millaista muutosta kohti toivot eteneväsi keskustelumme avulla. Uskon sinun olevan oman elämäsi paras asiantuntija, joten myös tavan, jolla etenet kohti tavoitettasi tai muutosta, pitää sopia persoonaasi ja elämäntilanteeseesi.  Keskustelun kautta pyrin auttamaan sinua tuntemaan itsesi paremmin ja löytämään itsestäsi keinoja, joita hyödyntää muutoksessa. 

Sinun ei tarvitse määritellä tarvettasi minkään oireen tai diagnoosin kautta. Tunne siitä, että toivoisit jonkin elämässäsi olevan toisin, on jo usein riittävä lähtökohta. 

Jos haluat kysyä lisää tai keskustella tarjoamani palvelun soveltuvuudesta sinulle, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla ta jättää soittopyynnön sähköpostiin. Pyrin päivittämään sivuston kalenteriin aina muutamia suoraan varattavia aikoja, ja voit tiedustella lisää aikoja eri viikonpäiviltä myös sähköpostilla.

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Olen koulutukseltani sosiaalityöntekijä. Olen työskennellyt pitkään sosiaalityöntekijänä ja muissa sosiaalialan tehtävissä niin aikuisten kuin myös perheiden, pariskuntien, vanhempien, lasten ja nuorten kanssa. Aihepiireinä esimerkiksi parisuhde, parisuhteen kommunikaatiohaasteet, erokriisi, eron pohtiminen, läheisyys ja seksuaalisuus, perheeseen liittyvät ongelmat, vanhemmuuden kysymykset, masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriö, pelkotilat, itsetunnon ongelmat, kummittelevat muistot ja vaikeat elämänkokemukset ja erilaiset riippuvuudet ovat minulle tuttuja. 

Tällä hetkellä opiskelen psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopiston alaisessa ratkaisukeskeisen psykoterapian koulutusohjelmassa (valmistuminen 5/2024). Ennen psykoterapia-opintoja olen opiskellut ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin koulutuksen (40op). 

Mikäli etsit psykoterapeuttia Kelan kuntoutuspsykoterapiaan, voimme varata tutustumiskäynnin talven ja kevään 2024 aikana. Hakeudun Kelan kuntoutuspsykoterapian palveluntuottajaksi kesällä 2024.

 

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Terapia voidaan toteuttaa puhelimitse, etänä (MS Teams tai muu sinun käytössäsi oleva yhteys) tai paikanpäällä vastaanotollani Tampereen keskustassa Hämeenpuiston eteläpäädyssä.

Palveluntarjoajalla ei ole ajanvarauskalenteri käytössä.

Ole yhteydessä palveluntarjoajaan tiedustellaksesi vapaita aikoja.

Palveluhinnasto

Lyhytterapia 60 min
60 EUR
Palvelu varattavissa puhelimitse/ yhteydenottopyynnöllä:
Lyhytterapia (pariskunnat ja perheet) 90 min
80 EUR