Tuukka Salonkallio

  • psykoterapeuttikoulutuksessa
Profiilikuva: Tuukka Salonkallio
Kotisivu http://terapiatampere.fi
Sukupuoli mies
Kielet suomi, englanti

Kuvaus

Hei!

Olen koulutukseltani sosiaalityöntekijä YTM (Valviran laillistama). Olen työskennellyt pitkään sosiaalityöntekijänä ja muissa sosiaalialan tehtävissä perheiden, pariskuntien, vanhempien seka lasten ja nuorten kanssa. Myos yksilö- ja aikuisasiakkaista on kertynyt kokemusta sekä perheiden kanssa työskennellessäni että erikseen.

Pidän työskentelyssäni lähtökohtana sitä, että sinä tulet kuulluksi ja ymmärretyksi tunteidesi, kokemustesi ja elämäntilanteesi kanssa. Uskon, että auttava keskustelu pitää sisällään tunteen myötätunnosta ja ymmärryksestä ilman häpeää tai pelkoa arvostelusta. Työskentelen ratkaisukeskeisesti, eli yleensä haluan tietää, millaista muutosta kohti toivot eteneväsi keskustelumme tai keskustelujemme avulla.

Olen opiskellut ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin koulutuksen (60op). Tällä hetkellä opiskelen psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopiston ja Lyhytterapiainstituutin järjestämässä ratkaisukeskeisen psykoterapian koulutusuohjelmassa. Tällä hetkellä antamani palvelu on osa opintoihin kuuluvaa asiakastyön harjoittelua, eli niin sanottua harjoitusterapiaa. Siinä sovellan psykoterapia-opinnoissa oppimaani sekä tietysti aiempaa osaamistani ja kokemustani ihmisten auttamisesta sosiaalityöntekijän ammatissani. Antamani palvelu ei siis ole psykoterapiaa, eikä siihen voi saada Kelan tukea. Tästä syystä myös tarjoamani palvelu on tavanomaista psykoterapia-käyntiä hinnaltaan edullisempi.

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Minulla on vastaanotto Tampereen keskustassa. Vastaanotto sijaitsee Hämeenpuiston eteläpäädyss, Klingendahlin kiinteistössä. Katuosoite on Pyhäjärvenkatu 5.