Sanna Eloranta

  • fysioterapeutti
Profiilikuva: Sanna Eloranta
Seuraava vapaa aika yli 3kk
Erikoistumiset
  • Aikuisten fysioterapia
Erikoistumiset
  • Aikuisten fysioterapia
Puhelin 0504003900 (Whats app ja tekstiviestit)
Kotisivu http://www.sannaeloranta.fi
Kielet suomi

Tarjoan etäterapiaa

Kuvaus

Teen valmentavaa fysioterapiaa. Koulutukseni on fysioterapeutin ja työfysioterapeutin lisäksi ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ravintovalmentaja, fitness valmentaja sekä voimavalmentaja. Olen käynyt psykofyysisen psykoterapian perusopinnot. CV: https://sannaeloranta.fi/wpolku/cv/

Työnkuvani on valmentavaa fysioterapiaa. Samalla tapaamisella saatan sivuta asiakkaan kanssa psykofyysisen fysioterapian, ratkaisukeskeisen lyhytterapian, ravintovalmennuksen sekä voimaharjoittelun asioita. Saatanpa vielä ohjata asiakkaan toisen ammattilaisen konsultaatioon, jos koen, että oma osaamiseni ei ole kyseiseen asiaan riittävän hyvällä tasolla.

Työnkuvaani kuuluu fysioterapeuttien lisäkouluttaminen muun muassa Suomen Kuntoutuskouluttajien sekä Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian yhdistyksen alla. Koulutan personal trainer opiskelijoita Nordic Health Academy nimisen yrityksen alla. Lisäksi valmennan ja luennoin yrityksissä suorituskykyyn ja palautumiseen liittyvissä asioissa.

Valmennuksellinen fysioterapia termi mielletään herkästi urheilumaailmaan kuuluvaksi. Urheiluvalmennus eroaa kuitenkin merkittävästi sellaisesta valmentavasta fysioterapiasta, jota minä teen päivittäin tavallisten ihmisten kanssa. Asiakkaani ovat elämäntapamuutosta tekeviä henkilöitä, terveysliikkujia tai kuntoliikkujia - kuntourheilijoita ja kilpaurheijoita on nykyään asiakkaissani vähän.

Perinteisessä fysioterapiassa terapeuttisen harjoittelun ja tavoitteellisen voimaharjoittelun väliin jää helposti kuilu. Tavoitteellinen harjoittelu usein mielletään urheilumaailmaan kuuluvaksi, mutta tavallisilla ihmisillä on myös arjessaan voimaa vaativia suorituksia, esimerkiksi fyysisesti kuormittava työ ensihoitajana tai rakennusmiehenä.

Perinteisesti omien ajatusprosessien, uskomusten ja tunteiden tunnistaminen mielletään vasta uupumuksen tai muun kriisin kolkuttaessa oveen psykologin kanssa tapaamisiin tai psykoterapiaan. Tavallisten ihmisten tavallisessa arjessa tapahtuu myös jatkuvasti asioita, jotka vaativat näitä mentaalitaitoja. Näitä valmiuksia on helpompi harjoittaa pienemmissä kriiseissä kuin ison romahduksen alla.

Perinteisesti ravintovalmennus ajatellaan osana personal trainereiden työtä, jossa tähdätään esteettisiin muutoksiin. Ravinto on kuitenkin merkittävä osa ikääntyvien lihasmassan vähenemisen ennaltaehkäisyssä tai lähes mistä tahansa kivusta toipumisessa. Se on myös oleellinen osa arjen suorituskyvyssä sekä palautumisessa.

Koen että sekä fysioterapia maailma että personal trainer maailma tarvitsee arkeensa tällaista aitoa bio-psyko-sosiaalista ja psykofyysistä lähestymistapaa. Siitä puhutaan paljon, mutta sen käytännön toteutus vaatii laajaa ymmärrystä asioihin sekä ammattilaisen omaa ajatustyötä. Se vaatii myös sen tietämistä mitä ei tiedä ja minne silloin asiakas ohjataan eteenpäin.

Työfilosofiani on rakentaa yhteistyö asiakkaani kanssa hänen lähtökohdilleen ja tavoitteilleen sopivaksi. Tavoitteeni on huomioida asiakkaan tilanne kokonaisuutena. Parhaat tulokset saavutetaan yhdistämällä ravintovalmennus, harjoittelu, palautuminen ja mentaalivalmennus. 

 

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

• Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

• Työfysioterapeutti / fysioterapeutti

• Psykofyysisen Psykoterapian Perusopinnot

• Ravintovalmentaja

• Hyvinvointivalmentaja

• Fitness Valmentaja

• Fysiikka Valmentaja

 

Palveluntarjoajalla ei ole ajanvarauskalenteri käytössä.

Ole yhteydessä palveluntarjoajaan tiedustellaksesi vapaita aikoja.

Palveluhinnasto

Palveluhinnasto ei käytössä