Marja Haanpää

 • psykoterapeuttikoulutuksessa
 • seksuaaliterapeutti
Seuraava vapaa aika yli 3kk
Erikoistumiset
 • Elämänkriisi
 • Itsetuntemus
 • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
 • Masennus
 • Miesten seksuaalisuus
 • Naisten seksuaalisuus
 • Seksuaaliterapia
 • Ahdistuneisuus
 • Aikuisten psykoterapia
Puhelin 0407340164
Kotisivu http://www.toiseksi.fi
Kielet suomi
Logo: Marja Haanpää

Tarjoan etäterapiaa

Kuvaus

Lämpimästi tervetuloa sivustolleni!

Olen saanut palautetta eri-ikäisiltä asiakkailtani arvostavasta ja kannustavan lämminhenkisestä työotteestani. Asiakaspalaute 5/2023: "Mielestäni terapeutin tapa kuunnella ja ohjata keskusteluja on ollut hyvä." Asiakkaitteni kanssa olemme avanneet heidän elämäntilannettaan eri näkökulmista ja heidän haasteiden ja tavoitteisensa mukaisesti. Asiakkaiden taustalla on voinut ollut mm. parisuhteeseen, suruun, ahdistukseen, itsetuntoon, arvoihin tai jämäkkyyteen liittyviä haasteita sekä seksuaalisuuden moninaisuutta. Saamani asiakaspalaute: "Erityiskiitos monisuhteisuuden ja hieman normista poikkeavan seksuaalisuuden kohtaamiseen ilman mitään häpeän tunnetta tai kummastelua."

Kuurojen kulttuuriin ja viittomakieleen olen saanut tutustua ja oppia lapseni kautta kuin useiden eri kurssien kautta.

 

 

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Toimintaterapeutiksi valmistuin 20 v. sitten. Toimintaterapeutti on Valviran hyväksymä ja laillistama terveydenhuollon korkeasti koulutettu kuntoutusalan ammattilainen. Olen kohdannut työssäni eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita niin psykiatrialla työskennellessäni kuin esim. halvauspotilaiden tai aivovammapotilaiden kanssa työskennellessäni.

Työvuosien saatossa olenkin halunnut lisäkouluttautua eri tavoin, jotta voisin tarjota työssäni mahdollisimman laajan ja kattavan ammatillisen lähestymistavan asiakkailleni.

Olen lisäkouluttaunut erityistason seksuaaliterapeutiksi (NACS) sekä auktorisoiduksi seksuaalineuvojaksi (SSS). Seksuaaliterapia ei ole fyysisesti toteutettavaa terapiaa vaan siinä käydää läpi asiakkaan kertomien haasteiden ja tavoitteiden mukaisesti hänen seksuaalisuuttaan nivoutuen hänen muuhun elämäänsä.

Olen kouluttautunut matalan kynnyksen lyhytterapeutiksi (suuntauksena ratkaisukeskeisyys). Tällöin asiakkaalla ei tarvitse olla erillistä lähetettä terapiaan tullessaan. Matalan kynnyksen lyhytterapia ei ole Kelan korvattavuuden piirissä.

Erityistaitona minulla on viittomakieli. Olen saanut oppia ja tutustua kuurojen kulttuuriin jo 90-luvulta lähtien. Pyydän kuitenkin huomioimaan, että en ole natiivikielen osaaja eikä minulla ole viittomakielen tulkin pätevyyttä. Oletan tutustumisemme kautta löytävämme yhteisen ja vastavuoroisen kommunikoinnin. Toivotan myös Sinut, viittomakielinen asiakas lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni Vaasaan tai etäyhteyden kautta.

Tällä hetkellä opiskelen kolmatta vuotta Tampereen yliopiston alaisuudessa psykoterapeutiksi (2021 - 2025). Psykoterapeuttikoulutukseni terapiasuuntauksena on kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT). KKT:ssa edetään asiakkaan esiin nostamien haasteiden ja ongelmien mukaisesti. Työskentelyssä käytetään mm. funktionaalista analyysia, tilanteen mukaisia lomakkeita, menetelmiä ja tarpeen mukaan ennalta sovittuja altistusharjoitteita esim. käyttäytymiseen liittyvää pelkoa tai ahdistusta madaltaaksemme. .

Ammattitaitoni ylläpitämiseksi käyn säännölliset yksilö- ja ryhmätyönohjauksissa.

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Olet lämpimästi tervetullut työhuoneelleni Vaasan keskustaan Kauppapuistikko 10 tai etäyhteyden kautta omalta paikkakunnaltasi.

Voit tiedustella mahdollisia vapaita aikoja myös sähköpostitse info@toiseksi.fi

Palveluntarjoajalla ei ole ajanvarauskalenteri käytössä.

Ole yhteydessä palveluntarjoajaan tiedustellaksesi vapaita aikoja.

Palveluhinnasto

Palveluhinnasto ei käytössä