Leena Syrjälä

  • fysioterapeutti
Profiilikuva: Leena Syrjälä
Vapaita aikoja alle 3kk
Erikoistumiset
  • Lantionpohjan fysioterapia
  • Lantionpohjan kuntoutus
  • Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia
  • Äitiysfysioterapia
Erikoistumiset
  • Lantionpohjan fysioterapia
  • Lantionpohjan kuntoutus
  • Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia
  • Äitiysfysioterapia
Puhelin 0407048028
Kotisivu https://oasisturku.fi/aitiysfysioterapia
Kielet suomi, englanti

Kuvaus

Fysioterapeutti Leena Syrjälän erikoitumisalueena on erityisesti äitien hyvinvointi ja lantionpohjan fysioterapia, joiden äärellä Leena on kouluttautunut aktiivisesti ja täydentänyt osaamistaan mm. lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapian parissa sekä MamaMassage® -äitiyshierontakoulutuksessa. Leenalla on laaja ohjaajatausta mm. pilateksen ja joogan parissa. Lisäksi Leena on pitkään toiminut ohjaajana äitiysliikunnan puolella. 

 

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Äitiysfysioterapiassa keskitytään synnyttäneen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Fysioterapiavastaanotolle voi tulla kartoittamaan omaa tilannetta, vaikka erityisiä ongelmia ei olisikaan. Kattava haastattelu ja tutkiminen kuuluvat olennaisesti fysioterapiakäyntiin ja niiden perusteella voidaan löytää tavat auttaa synnytyksestä palautumisessa, ennaltaehkäistä ja hoitaa esimerkiksi suorien vatsalihasten erkaumaa ja lantionpohjan toimintahäiriöitä, auttaa jaksamisen ja hyvinvoinnin lisäämisessä, ehkäistä ja helpottaa kiputiloja sekä auttaa arpikudosten hoidossa. Fysioterapiaan sisältyy asiakkaan tutkiminen, yksilöllinen hoito ja ohjaaminen.

 

Lantionpohjan fysioterapiaan voi halutessaan tulla tarkistamaan lantionpohjan tilanteen, vaikka erityisiä ongelmia ei olisikaan. Lantionpohjan fysioterapiassa keskitytään nimenomaan ennaltaehkäisemään ja myös hoitamaan erilaisia lantionpohjan toimintahäiriöitä. Näitä voivat olla esimerkiksi virtsan tai ulosteen pidätyskykyyn liittyvät ongelmat, gynekologiset laskeumat, lantionpohjan lihasten heikkous tai ylikireys. Fysioterapiavastaanotolla haastatellaan ja tutkitaan kattavasti lantionpohjan lihasvoimaa ja toimintaa, opetellaan käyttämään lantionpohjaa oikeaoppisesti ja huomioidaan luonnollisesti myös muut lihasryhmät ja kehon toiminnot, joilla on vaikutusta lantionpohjan toimintaan. Apuna tutkimisessa ja testaamisessa käytössäni on lantionpohjan EMG-laite. Fysioterapiaan sisältyy asiakkaan tutkiminen, yksilöllinen hoito ja ohjaaminen

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Leenan vastaanotto sijaitsee Turussa viihtyisän Oasis Pilates & Yoga studion tiloissa. 

Palveluntarjoajalla ei ole ajanvarauskalenteri käytössä.

Ole yhteydessä palveluntarjoajaan tiedustellaksesi vapaita aikoja.

Palveluhinnasto

Palveluhinnasto ei käytössä