Jutta Kauppi

  • seksuaaliterapeutti
  • seksuaalineuvoja
Vapaita aikoja alle 3kk
Erikoistumiset
  • Haluttomuus
  • Miesten seksuaalisuus
  • Parisuhdekriisi
  • Pariterapia
  • Seksuaaliterapia
Puhelin +358 45 783 59190
Kotisivu http://www.haluklinikka.fi
Kielet suomi, englanti
Logo: Jutta Kauppi

Tarjoan etäterapiaa

Kuvaus

Olen erikoistunut seuraaviin seksuaaliterapian alueisiin

Miesten seksuaalisuus: halut, haluttomuus, halujen eriparisuus, seksuaalinen suoriutuminen, suorituspaineet (orgasmit ja erektiot), kumppaneiden välinen kommunikaation ja yhteyden rakentaminen.

Naisen seksuaalisuus: Seksuaalisen itsetunnon vahvistus, oman äänen ja halujen tunnistaminen, parisuhteen vakauttaminen, seksuaalisuuden häiriöt.

ADHD-neuroepätyypillisten ihmisten seksuaalisuus: Seksuaalisuuden vakauttaminen, neuroepätyypillisten voimavarojen positiivinen käyttöönotto, seksuaalisuuden ongelmat.

Tyypillisiä ratkaistavia haasteita voivat olla esimerkiksi akuutit parisuhdeongelmat, kiireisen ihmisen seksuaalisuuden ja parisuhteen elinvoimaisuus, omaan seksuaalisuuteen liittyvät mietityttävät kysymykset ja haasteet, parisuhteiden kommunikaation haasteet, seksuaalisuuden rajojen ja riskien hallinta.

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Koulutukseltani olen seksuaaliterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja sekä taustaltani pitkän linjan käyttäytymis- ja hyvinvointitieteilijä. Olen erikoistunut seksuaaliterapia-opinnoissani sekä käytännön vastaanottotyössä miesten seksuaalisuuden erityiskysymyksiin ja autan ihmisiä, joilla on arjen haasteita säilyttää seksuaalinen halu, vire ja ilo omassa elämässään ja parisuhteissaan. 

Tämän lisäksi sydäntäni lähellä on neuroepätyypillisten (erityisesti ADHD-diagnoosin saaneiden sekä itse tunnistettujen oireiden osalta) ihmisten elämän hallintaan, parisuhteisiin sekä seksuaalisuuteen liittyvät erityiskysymykset. Minulla on runsaasti sekä käytännön kokemusta että tuorein tieteellinen tieto käytössä neuroepätyypillisten ihmisten parisuhteiden haasteista sekä käytännön työkaluista. 

Tarjoan terapiaa, keskusteluapua, elämänhallinnan tukea sekä pariharjoitteita oman seksuaalisen nautinnon tunnistamiseen ja kasvattamiseen, seksuaalisen hyvinvoinnin, luottamuksen ja omien rajojen kasvattamiseen, pari/monisuhteiden vakauttamiseen sekä hyvän tunneyhteyden ja seksuaalisen vuorovaikutuksen luontiin suhteissasi. 

Toimintani pohjaa vahvasti tutkittuun tietoon ja hyväksi todennettuihin käytännön ratkaisumalleihin sekä työkaluihin, joita tuon seksuaaliterapiatyöhöni.

Tuen terapeuttisella otteellani ja asiantuntemuksellani kokonaisvaltaisen hyvinvointisi ja itse asettamiesi tavoitteidesi saavuttamista. Hoidan sinua lempeällä mutta määrätietoisella ja tavoitehakuisella ammatillisella otteella ja voit tulla vastaanotolleni minkälaisen asian kanssa tahansa. Erityisesti kiireisten ihmisten moninaiset parisuhde ongelmat ja seksuaalisuuteen vaikuttavien taakkojen purku sekä parisuhdedynamiikan haasteet ovat lähellä sydäntäni. 

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Tarjoan juuri sinun tilanteeseesi pohjautuvaa, keskustellen etenevää etäterapiaa olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa ja käytössäni on alustan tarjoama etäyhteys sekä tavallisimmat neuvotteluyhteyden muodot kuten (Google meet ja Teams). 

 

Palveluhinnasto

Yksilöterapia 45 min
80 EUR
Pariterapia 45 min
100 EUR
Yksilöterapia, pitkä aika 90 min
120 EUR
Pariterapia, pitkä aika 90 min
150 EUR