Jonna Heinonen

  • ravitsemusterapeutti
Vapaita aikoja alle 3kk
Erikoistumiset
  • Painonhallinta
  • Syömishäiriöt
  • Urheiluravitsemus
Puhelin 0505055477
Kotisivu http://www.jonnaheinonen.fi
Kielet suomi, englanti

Tarjoan etäterapiaa

Kuvaus

Työotteeni on hyvin valmennuksellinen ja autan asiakasta itse löytämään avaimet oman tilanteensa selvittämiseksi. Kuuntelen asiakasta tarkalla korvalla ja otan huomioon elämäntilanteet kokonaisvaltaisesti. Olen läsnäoleva ja kannustava sekä tarvittaessa sopivan jämäkkä, aina kuitenkin positiivisuuteen keskittyen. Muutos tapahtuu usein ainoastaan rentouden kautta ja asiakkaani ovatkin usein antaneet kiitosta siitä, että saan myös heidät rentoutumaan haastavilta tuntuvissa tilanteissa.

Istuntoni etenevät aina asiakkaan sen hetkisen tilanteen, voimavarojen ja tavoitteiden mukaan. Uusien asiakkaiden kanssa kartoitamme tarkkaan tilanteen ja teemme yhdessä suunnitelman, mikä on paras tapa edetä. Hyvä terapia perustuu yhteistyöhön sekä vankkaan luottamukseen ja sitä myös vaalin joka tapaamisella. Minua kiinnostavat syömiskäyttäytymiseen, elämäntapoihin, kehonkuvaan, motivaatioon, stressitekijöihin sekä asenteisiin ja uskomuksiin liittyvä ajatukset ja toimintatavat. Lautasmalleista ja riittävästä kasvisten syönnistä harvoin puhun, vaikka ne tärkeitä asioita ovatkin. Muutos tapahtuu konkreettisen tekemisen kautta ja toimintatapoihini kuuluu antaa tehtäviä istuntojen jälkeen tehtäväksi. Ne auttavat konkretisoimaan ja tiedostamaan oman syömisen nykytilaa, mutta myös ymmärtämään muutoksen vaikutuksen. Tämä vahvistaa motivaatiota viedä muutosta eteenpäin.

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Olen erikoistunut syömisen psykologiaan, muutosvalmennukseen sekä syömisen häiriöihin. Erityisesti painonhallinnan kanssa kamppailevat ja elämäntapamuutosta tekevät asiakkaat hyötyvät osaamisestani. 
Lisäksi toimin urheiluravitsemuksen asiantuntijana, keskittyen urheiluravitsemuksen tukemiseen, mutta myös urheilijoiden syömisen henkisiin ja fyysisiin ongelmiin. 

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Tarjoan etävastaanottoa, joten tavoitat minut sekä ympäri Suomen, että Suomen rajojen ulkopuolelta. 

Palveluntarjoajalla ei ole ajanvarauskalenteri käytössä.

Ole yhteydessä palveluntarjoajaan tiedustellaksesi vapaita aikoja.

Palveluhinnasto

Palveluhinnasto ei käytössä