Jennina Wickström

  • psykoterapeutti
  • psykologi
Profiilikuva: Jennina Wickström
Ei vapaita aikoja seuraavaan 6kk
Erikoistumiset
  • Nuorten psykoterapia
  • Psykodynaaminen psykoterapia
  • Yksilöterapia
Erikoistumiset
  • Nuorten psykoterapia
  • Psykodynaaminen psykoterapia
  • Yksilöterapia
Kelan palveluntuottaja
Kotisivu https://kuuleva.fi/ammattilainen/psykoterapeutti-turku-jennina-wickstrom/
Kielet suomi

Kuvaus

Olen psykologi sekä psykodynaaminen nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapeutti. Nuorisopsykoterapeuttina olen perehtynyt nuoruusiän erityispiirteisiin sekä nuorten ja nuorten aikuisten psykoterapioihin.

Pidän tärkeänä, että vastaanotolle saa tulla juuri sen kanssa, mitä sillä hetkellä on tai ei ole. Vaikeudet voivat liittyä mielialaan, tyhjyyden tunteeseen, itsetuntoon, kehonkuvaan, ahdistuneisuuteen, ihmissuhteisiin, käyttäytymisen tai tunteiden säätelyyn, epätodelliseen oloon... - juuri siihen, minkä koet enemmän tai vähemmän rajoittavan elämästä sellaista elämää, jonka tunnet itselle kuuluvan. Suhtaudun ihmisyyteen tasavertaisesti, kärsimykseen inhimillisesti ja olen kiinnostunut tahdissasi siitä, kuka olet. Vastaanotolleni voi tulla myös, vaikka ei olisi tottunut puhumaan asioista, mutta on jokin epämääräinen häiritsevä tunne. Pyrin parhaani mukaan tavoittamaan ja auttamaan eteenpäin juuri siellä, missä olet menossa. 

Psykoterapeuttina olen ymmärtämään pyrkivä sekä luontaisen kasvupotentiaalin ja vaikutusmahdollisuuksien puolella. Psykodynaamisessa psykoterapiassa pääpaino on usein nykyhetken kokemistavoissa, joita voidaan vuorovaikutuksessa ja kehityksessä ymmärtää sekä luottamuksen rakentuessa ilmaista. Kun omille asioille antaa mahdollisuuden, tilalle voi alkaa rakentua uudenlaista suhtautumista ja liikkumatilaa. Psykoterapian edetessä voi esimerkiksi vähitellen löytää aidompaa yhteyttä itseen tai muihin, ottaa haltuun hankalaa tai uskaltaa tavoitella enemmän omannäköistä elämää. Olennaista on löytää terapeutti, joka tuntuu riittävän sopivalta niin, että yhteistyötä voi alkaa ajatella hänen kanssaan. Psykoterapiassa pidän tärkeänä riittävää kannattelukykyä, rajojen ylläpitoa sekä tarpeenmukaista joustavuutta, jolloin myös terapeuttina sitoudun ponnistelemaan monenlaisen äärellä ja pitämään kiinni terapian mahdollistamista puitteista. 

Voit tiedustella vapautuvia terapiapaikkoja tai varata yksittäistä vastaanottoaikaa sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Lämpimästi tervetuloa!

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Olen aiemmin työskennellyt lähemmäs kymmenen vuotta opiskeluhuollon psykologina. Lisäksi olen toiminut terveyskeskuspsykologina ja lastenpsykiatrialla. Ymmärrys kehollisuudesta kulkee mukana ja olen käynyt psykofyysisen psykoterapian opintoja.

Palveluntarjoajalla ei ole ajanvarauskalenteri käytössä.

Ole yhteydessä palveluntarjoajaan tiedustellaksesi vapaita aikoja.

Palveluhinnasto

Psykologin vastaanottokäynti 45 min
75 EUR
Psykoterapian tutustumiskäynti 45 min
75 EUR
Yksilöpsykoterapia Kelan kuntoutuspsykoterapiana 45 min
37.40 EUR
Yksilöpsykoterapia itsemaksaen 45 min
95 EUR