Heli Heikkilä

 • lyhytterapeutti
Erikoistumiset
 • Ahdistuneisuus
 • Arvotyöskentely
 • Elämänkriisi
 • Itsetuntemus
 • Läheisriippuvuus
 • Masennus
 • Mindfulness
 • Paniikkihäiriöt
 • Pelkotilat
 • Stressi
 • Tietoisuustaidot
 • Tunnetaidot
 • Työssäjaksaminen
 • Työuupumus
 • Uupumus
 • Voimavarakeskeinen terapia
 • Vuorovaikutussuhteet
 • Yksilöterapia
Kotisivu https://www.instagram.com/sun.askeleita/
Kielet suomi

Tarjoan etäterapiaa

Kuvaus

Terapian aloittaminen jännittää useimpia. Moni asiakas toteaakin heti aluksi jännittävänsä ja sitten tapaamisen päätteeksi, että olipa hyvä kun kuitenkin tulin. 

Voit tulla ihan rauhassa – saat jännittää ja tuntea epävarmuutta💛. Terapiatapaaminen on aika, jolloin keskitytään sinuun. Onhan kyse sinusta ja elämästäsi, jossa saan yhteisen matkan ajan kulkea mukana. Saat tuoda esille niitä asioita ja siinä syvyydessä kuin koet olevasi valmis. Olen terapeuttina sinua varten ja sinun puolella. Tuen, kannattelen ja autan huomaamaan onnistumisesi, vahvuutesi ja selviytymisesi silloinkin, kun ne ovat itseltäsi piilossa. Yhdessä rakennetaan sun askeleita kohti parempaa hyvinvointia.

Minusta ihmisenä: Olen erityisherkkä ja elän aistit avoinna. Nautin syvällisistä keskusteluista, kävelylenkeistä metsäpoluilla tai veden äärellä, meditoin ja luen sekä kuuntelen äänikirjoja. Hyvinvointiin ja elämän laadun parantamiseen liittyvän tietokirjallisuuden lisäksi luen monenlaisia romaaneja. Ehkä erityisherkälle hieman epätyypillisesti ahmin myös dekkareita ja psykologista jännitystä kirjoina ja suoratoistosarjoina. Koska muutoin tarvitsen tasaisuutta ja rauhallisuutta elämääni, saan tuota kautta hipun jännitystä mukaan tarpeeksi turvallisissa puitteissa.

Musiikki on minulle tärkeä väylä tunnetilojen käsittelyssä. Kuuntelen musiikkia ja laulan, mutta ympäristöä säästääkseni lähinnä itsekseni🙂. 

Kirjoittaminen on aina ollut tapani jäsennellä koettua ja ymmärtää elämää, löydät blogitekstejäni "tutustu lisää" -kohdasta. Kirjoitan myös Naiseuden Voima -sivustolla blogia, johon pääset tästä: www.naiseudenvoima.com/author/heli  Ota seurantaan myös Instagram -tilini www.instagram.com/sun.askeleita/  Tililtäni voit käydä kurkkaamassa myös saamiani asiakaspalautteita.   

Terapiatyötä tehdään ihmisenä ihmisen rinnalla ja jokainen varmasti haluaa ja toivoo vierelleen juuri itselleen passelin ihmisen kuulemaan, tukemaan ja auttamaan elämänlaadun kohentamisessa.

Jos pohdit voisinko minä olla juuri se passeli terapeutti, laita viestiä sun.askeleita@gmail.com, Instagram-tilini kautta tai alhaalta ota yhteyttä -painikkeella, siitä se lähtee. Lisätietokysely ei velvoita sinua mihinkään. Minun tapani on vastata kyselyihin ja kertoa palveluistani ja prosessista tarkemmin. En soittele (paitsi jos itse pyydät), tai pommita viesteillä kysellen mihin tulokseen olet tullut. Saat siis rauhassa tehdä päätöksesi. Jos päädyt varaamaan ajan, ennen tapaamista kartoitellaan myös alkutilannettasi.  

Voit varata ajan ajanvarauskalenterista, sähköpostitse tai Instagram -tilini kautta yksityisviestillä. Halutessasi voit varata ensin maksuttoman tutustumistapaamisen 20 min (varaus yhteydenottopyynnöllä, sähköpostilla tai Instagramin kautta).

Hinnat:

Lyhytterapia ensitapaaminen 45min 39€

Lyhytterapiatapaaminen 45min 65€

Lyhytterapiatapaaminen 3x45min 189€

Lyhytterapiatapaaminen 5x45min 305€

Lyhytterapiatapaaminen 10x45min 590€

Terapeuttinen viestiapu 55€.

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Koulutukseni: ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, psykologian ja erityispedagogiikan yliopisto-opinnot, sosiaali- ja terveysalan ammatilliset erikoistumisopinnot AMK, mindfulness-ohjaaja, opinto- ja uraohjaaja, KM, käyttäytymistieteellisten aineiden opettaja, verkko-ohjaajakoulutus, vanhempainohjaajakoulutus.

Olen tehnyt asiakastyötä yli 18 vuoden ajan. Minulla on pitkä kokemus myös työskentelystä lähiesihenkilöiden ja johtajien sekä yksin- ja pienyrittäjien parissa.

Ratkaisu- ja voimavarakeskeisen lyhytterapeuttisen viitekehyksen lisäksi olen voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja. Käytän näitä menetelmiä hyödyksi myös terapiatyössäni soveltuvin osin, aina asiakkaan kanssa yhdessä sopien.  

Yleisiä käsiteltyjä aiheita asiakkaideni kanssa: 

-(työ)hyvinvointi

-ihmissuhteisiin liittyvät haasteet

-jaksamisen haasteet, suorittaminen, stressi, uupuminen, unettomuus

-huijarisyndrooma

-liiallinen kiltteys, rajat

-itsetuntemuksen syventäminen ja oman näköisen elämän etsiminen

-tunteet, ahdistus, masennus, jännittäminen, paniikkihäiriö

-erilaiset elämänmuutokset

-erityisherkkyys.

Tiesithän muuten, että lyhytterapiaan voit tulla myös silloin, kun haluat saada kannattelua jo saavutetulle paremmalle tilanteelle, tai kun odotat pääsyä pidempään Kelan tukemaan psykoterapiaan.

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Lyhytterapiaan voit tulla ilman lähetettä tai diagnoosia eikä käynneistäsi tehdä kirjauksia Kantaan. Lyhytterapia ei ole Kela-korvattavaa.

Etäterapiatapaamisiin voit osallistua sinulle turvallisesta, mukavasta ja helposta paikasta, kuten kotisohvalta, mökiltä, ulkomailta tai vaikka työpaikalta. Osallistuminen onnistuu tietokoneella, tabletilla tai puhelimella, tarvitset toimivan nettiyhteyden. Saat osallistumislinkin ja ohjeet sähköpostiisi. 

Terapeuttinen viestiapu Jos kynnys lyhytterapian aloittamiseen tuntuu vielä liian suurelta, voi terapeuttinen viestiapu olla juuri sinua varten. Palvelu sopii esimerkiksi, kun mietit vielä terapiatapaamisten aloittamista/sinulla on rajattu haaste, johon haluaisit ammattilaisen apua/ahdistut voimakkaasti sosiaalisissa tilanteissa/ilmaiset itseäsi mieluiten kirjallisesti.

Mitä saat: Kaksi pohdittua terapeuttista apua sisältävää sähköpostia vastauksena kahteen omaan viestiisi. Viestintään käytettävä aika vastaa yhtä terapiatapaamista (45min). Viestintä välillämme toteutuu kokonaisuudessaan 2-3 viikon aikana. Voit kirjoittaa ongelmasta, mietinnöistäsi, asiasta, jonka haluat elämässäsi muuttuvan. Kirjoita vapaasti juuri sellaisena kuin olet!    

Katso kaikki »

Palveluhinnasto

Lyhytterapia, ensitapaaminen 45 min
39 EUR
Lyhytterapia 45 min
65 EUR
Terapeuttinen viestiapu 45 min
55 EUR
Palvelu varattavissa puhelimitse/ yhteydenottopyynnöllä:
Tutustumistapaaminen 20 min
0 EUR