Alarmi Stables

  • toimintaterapeutti
  • ratsastusterapeutti
Profiilikuva: Alarmi Stables
Seuraava vapaa aika yli 3kk
Erikoistumiset
  • Aikuisten toimintaterapia
  • Lasten ja nuorten toimintaterapia
  • Eläinavusteinen terapia
  • Vammaisratsastus
Erikoistumiset
  • Aikuisten toimintaterapia
  • Lasten ja nuorten toimintaterapia
  • Eläinavusteinen terapia
  • Vammaisratsastus
Kelan palveluntuottaja
Puhelin 040 7594502
Kotisivu http://www.alarmistables.fi/

Kuvaus

Tarjoamme erityisryhmille ratsastustunteja joko yksilöllisesti tai pienryhmissä (2-4hlöä) tasosta riippuen sekä ratsastustaterapiamuotona. Asiakkaamme voivat olla itsemaksavia tai kuntien, vakuutusyhtiöiden jne. maksusitoumuksella tulevia asiakkaita.

Lisäksi järjestämme ratsastuskursseja ja leirejä erityisryhmille tarpeen mukaan. Ratsastuksen ohjaamisesta vastaa Jutta Pekkala; toimintaterapeutti, ratsastusterapeutti, vammaisratsastuksenohjaaja ja kilparatsastaja, sekä avustamisesta avustajien yhteyshenkilö; Tuija Kemppainen; erityisryhmien liikunnanohjaaja. Mukana myös muut koulutetut avustajat.

Toimintaterapia:

Me Alarmi Stablesilla voimme tarjota hyvin idyllisen maalaismiljöön, jossa ympäristö mahdollistaa lukemattomilla eri tavoilla ihmisen hyvinvoinnin tukemisen. Voimme työskennellä eläinavusteisesti hevosten, kissojen, pupun ja koiran kanssa tai luontoavusteisesti metsän ja kasvien hoidon avulla. Huonon kelin sattuessa voimme siirtyä sisätiloihin ja harjoitella asioita muunmuassa pelien ja peiliterapian avulla. Lisäksi meillä on käytössä VesiJatulissa tilat, jossa voimme toimia liikuntasalissa tai kuntosalissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Teemme koti- päiväkoti- ja koulukäyntejä asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä on tiivistä yhteistyötä erityisliikunnan kanssa, joka edesauttaa esimerkiksi liikuntakokeiluja.

Ratsastusterapia:

Toimintaterapia on yksilöllistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaan toimintakykyä ja elämän laatua. Asiakasta tuetaan ja autetaan löytämään ja käyttämään toiminnallisia valmiuksiaan laaja-alaisesti, jotta hän selviytyisi päivittäisen elämän eri toiminnoissa ja voisi vaikuttaa omassa elinympäristössään. Alarmi stablesilla on erinomaiset mahdollisuudet käyttää toimintamuotoina myös luontokuntoutusta ja erilaisia käytännön työtoimintoja sekä puutarhaterapiaa.

Ratsastusterapiassa työskentelemme eläimen vuorovaikutuksen, liikkeen ja lämmön kautta. Asiakkaan tarpeiden mukaan voimme painottaa motorista harjoittelua tai tunnetaitojen ja käyttäytymisen taitojen edistämisen alueella. Tallillamme on eri kokoisia ja luonteisia hevosia, joista löydämme juuri sinulle sopivan kaverin matkalle kuntoutumiseen.

Palveluntarjoajalla ei ole ajanvarauskalenteri käytössä.

Ole yhteydessä palveluntarjoajaan tiedustellaksesi vapaita aikoja.

Palveluhinnasto

Palveluhinnasto ei käytössä