Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Päivikki Dosseh

Päivikki Dosseh

Terapeutin profiili »

Hei! Olen Päivikki, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Helsingistä. Olen myös erityisopettaja ja kahden teinin äiti. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, empaattinen ja huumorintajuinen. Tervetuloa vastaanotolleni joko etänä tai viihtyisälle työhuoneelleni Pihlajistoon. Ensimmäinen 20 min. konsultaatio puhelimitse tai etänä on ilmainen.

Voit tulla vastaanotolleni sekä akuutissa kriisissä että minkä tahansa isomman tai pienemmän pulman kanssa. Vaikka tilanteesi tuntuisi miten haastavalta ja ongelmat monisyisiltä, toivoa on aina! Jo ensimmäisellä kerralla pyrimme löytämään tärkeimmän muutostoiveesi, jota kohden lähdemme kulkemaan askel askeleelta. Matkan varrella vahvistamme omia selviytymistaitojasi ja saat käyttöösi kaiken sen potentiaalisi, joka on kenties ollut piilossa. Tavallisesti käyntikertoja on 4-6, mutta joskus yksi tai kaksikin kertaa riittää siihen, että solmut alkavat pikkuhiljaa aukenemaan.

Kipuiletko vanhemmuuden haasteiden kanssa? Onko perhetilanteesi solmussa tai keinot lopussa lastenkasvatuksessa? Ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii hyvin myös näihin tilanteisiin. Voit tulla vastanotolle myös perheenjäsenesi /perheenjäsentesi kanssa.