Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Päivikki Dosseh

Päivikki Dosseh

Terapeutin profiili »

Hei! Olen Päivikki, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Helsingistä. Olen myös erityisopettaja ja kahden teinin äiti. Terapeuttina olen rento, huumorintajuinen ja selkeä. 

Millaisissa haasteissa voin ottaa yhteyttä? Voit tulla vastaanotolleni sekä akuutissa kriisissä että jo pidempään sinua vaivanneen asian kanssa. Olen auttanut erityisesti ahdistuksen, masennuksen sekä työuupumuksen kanssa painivia. Mikä on tärkein muutostoiveesi? Jo muutostoiveen selkiyttäminen on iso askel eteenpäin. Konkreettisten askelten ottaminen muutoksen suuntaan helpottaa oloasi ja saat pikkuhiljaa käyttöösi omat vahvuutesi, jotka ovat ehkä olleet piilossa ahdistuksen alla.

Mistä tiedän, kuinka kauan minun pitää käydä terapiassa? Tavallisesti käyntikertoja on 4-6, mutta joskus yksi tai kaksikin kertaa riittää siihen, että solmut alkavat pikkuhiljaa aukenemaan. Terapiavalikomassani on myös Kertakäyntiterapia, joka on tavallista käyntiä hieman pidempi, ja joka sopii hyvin rajatun ongelman käsittelemiseen yhden kerran aikana.

Minulla on keinot lopussa lastenkasvatuksessa, en enää tiedä, mitä tekisin! Vanhemmuus ei ole aina helppoa ja ongelmatilanteissa on vaikea nähdä metsää puilta. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii hyvin näihin tilanteisiin. Tällöin perheenjäsen / peheenjäsenet ovat myös tervetulleita vastaanotolle!