Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Henna-Riikka Hiltunen

Henna-Riikka Hiltunen

Terapeutin profiili »

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (YAMK) sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Minulle on karttunut työkokemusta monenlaisista asiakkaista ja heidän elämäntilanteistaan. Työurani koostuu monipuolisista sairaanhoidon tehtävistä sekä julkisen että yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluksessa. Taitoja löytyy niin somatiikan kuin myös psykiatrian, perheneuvolan sekä lastensuojelun osa-alueilta.Tällä hetkellä toimin yrittäjänä.

Terapeuttina olen lämminhenkinen ja aina aidosti läsnä juuri Sinun huolillesi. Pyrin aina olemaan tasavertainen kanssakulkija terapiaprosessin aikana. En anna sinulle suoria vastauksia, mutta ohjaan ja autan sinua lempeästi löytämään oikeat ratkaisut ja keinot elämän aallokoissa. Mielestäni elämässä ei ole sellaista isoa tai pientä asiaa, mitä ei kannattaisi purkaa mielen päältä pois, mikäli se alkaa vaivata ja saada yliotteen arjessasi tai koko elämässäsi. Työskentelyn yksi tärkeimpiä asioita ovat mielestäni terapeutin ja asiakkaan välinen avoin vuorovaikutussuhde sekä luottamuksen syntyminen.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii kaiken ikäisille lapsista ikäihmisiin. Voit tulla vastaanotolle yksin, parina tai perheenä. Lyhytterapia sopi sinulle, jolla on melko selkä kuva siitä, mitä muutosta kaipaat elämääsi. Tarvitsetko apua esimerkiksi erilaisiin elämän solmukohtiin, itsetuntoon, tai lieviin mielenterveysongelmin kuten masennukseen tai ahdistukseen? Käynnillä voidaan käsitellä niin surua, parisuhdetta, vanhemmuutta, uupumusta kuin työhön ja opiskeluun liittyviä haasteitakin. Lyhytterapiaan tulon syy ei tarvitse olla iso: riittää, että olet avoin käymään läpi mielen päällä olevia asioita että sinulla on ennen kaikkea oma tahto muutokseen. 

Toimimme Joensuussa sekä tarvittaessa myös etänä. Vastaanottotilamme sijaitsevat lämminhenkisessä miljöössä aivan lähellä Joensuun ydinkeskustaa. Ota rohkeasti yhteyttä, joko puhelimitse, viestillä tai kotisivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta! Mikäli et saa minua puhelimella kiinni, voit jättää viestin. Soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Meillä tulet nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin olet!