Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Tiina Järvikangas

Tiina Järvikangas

Terapeutin profiili »

Tarjoan ratkaisukeskeistä terapiaa kaikenlaisiin elämänkriiseihin.  Uskon myös ennaltaehkäisevän psykososiaalisen keskustelun ja  itsensäkehittämisen olevan tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kokemuksessa. Unelmien työstäminen, itsetutkiskelu sekä oman elämän eri osa-alueiden inventaario kehittävät itsetuntemusta ja vahvistavat hyvän elämän kokemusta.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, erityisopettaja, luokanopettaja,  lyhytterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja sekä reteaming coach.  Ohjaan myös suomalainen eroseminaari vertaistuellisia erotyöskentelyryhmiä.

Työskentelyotteeni on ratkaisukeskeinen ja asiakkaan tavoitteet ja toiveet huomioiva. Pidän tärkeänä toiveikkaaseen tulevaisuuteen tähtäävää lämminhenkistä ilmapiiriä, missä asiakkaan itsetuntemus ja myönteinen kokemus itsestä vahvistuvat.

Uskon, että näkökulman vaihtamisen taito sekä monipuolinen asioiden tarkastelu luottamuksellisessa ilmapiirissä tuovat elämän haasteiden keskelle toivoa ja vahvistavat omaa voimaa.

Olen työskennellyt erilaisten autismikirjon häiriöiden parissa jo parikymmentä vuotta lasten ja perheiden parissa.  Erilaiset neuropsykiatriset häiriöt sekä mielen haasteet ja häiriöt kuuluvat myös sitä kautta osaamiseeni. ADHD/ADD - arjen pulmat ja ratkaisut kuuluvat osaamisalueeseeni vahvasti.

Työskentelyni lähtökohtana on mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi itsetuntemuksen vahvistumisen ja itsetunnon rakenteiden vahvistamamisen kautta.  Terapiatyössä painotan hyvän huomaamisen taitoja itsetunnon ja tilanteiden havainnoinnin yhteydessä.  Uskon ajatusten, tunteiden ja toiminnan vankkaan yhteyteen. Itsetuntemuksen vahvistumisen myötä resilienssimme vahvistuu ja mielemme voi paremmin. 

Voit tutustua minuun lisää instagramissa @terapiatoive