Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.

Kaipaatko kannustavaa kuuntelijaa, vaihtoehtoisia näkemyksiä haasteisiisi, tavoitteellista tukea pyrkimyksiisi?

Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, valmennusta ja keskusteluapua hyvin monenlaissa elämäntilanteissa. Vastaanotolle hakeutumisessa on olennaista vain se, että olet halukas itsesi ja kokemustesi avoimeen tarkasteluun.

Me kaikki kohtaamme elämässämme haasteita ja solmukohtia; pieniä ja suuria. Jokaisella on kyky kasvuun ja muutokseen, mutta toisen ihmisen objektiivinen tuki ja vilpitön läsnäolo on joskus avainasemassa eteenpäin pääsemisessä.

Työskentelyotteeni on käytännönläheinen, jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita mukaileva. Aloitamme siitä kohdasta tai asiasta, joka on sinulle oleellisin. Etenemme rytmisi ja toiveittesi mukaisesti tavalla, joka palvelee sinua parhaiten. Vaikka ohjaan keskusteluitamme ammattitaidollani, olet itse oman tilanteesi asiantuntija. Työskentelymme rakentuu voimavarojasi ja kykyjäsi vastaavaksi haluamaasi suuntaan. 

Terapia- ja valmennustyöskentelyssäni ammennan useasta viitekehyksestä  (ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys, logoterapia, NLP, EFT) sekä taustastani niin humanitäärisen työn eritysiasiantuntijana, neuvottelijana kuin kulttuuriantropologina (FM). Osaamiseni rakentuu erittäin laaja-alaiseen elämänkokemukseeni, joka kattaa monipuolista kohtaamistyötä myös kriisi- ja traumatilanteissa. Toimenkuvani eri konfliktialueilla sisältää niin johtoryhmässä toimimista kuin kenttätehtäviä ja vankilatyötä. 

Kansainvälisyys ja kulttuurisensitiivisyys ovat olennainen osa minua; olen asunut, opiskellut ja työskennellyt yli kymmenessä eri maassa elämäni aikana. Sopeutumiskysymykset,  muutokset, sekä uudet alut ja loput ovat minulle tuttuja asiayhteyksiä. 

Uskon syvästi inhimillisyyteen ja mentaalisiin voimavaroihin, joita meillä kaikilla on - kriisitilanteet mukaan lukien. Näen ihmisen holistisena kokonaisuutena, jonka hyvinvointia säätelevät myös monet opitut ja omaksutut näkemykset ja asenteet.  

Juuri sinulle oikean terapeutin löytyminen on erittäin olennaista ja siksi tarjoan lyhyen tutustumishetken ilmaiseksi. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.