Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.

Taustani on erittäin kansainvälinen ja olen tottunut kohtaamaan ihmisiä monenlaisissa tilanteissa. Toimintaani johtavat joustavuus, ennakkoluulottomuus ja positiivinen elämänasenne. Työn merkityksellisyys on aina ollut elämässäni avainasemassa.

Työskentelyotteeni on käytännönläheinen, jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita mukaileva. Päämääränäni on toimia oppaanasi, auttaen sinua havaitsemaan miten kulkea kohti tyydyttävämpää elämää vahvuuksiasi esiin tuoden.

Vastaanotolle hakeutumisessa on olennaista vain se, että olet halukas itsesi ja kokemustesi avoimeen tarkasteluun.

Vankka kokemuspohjani monikulttuuristen asiantuntijatiimien esihenkilönä konfliktialueilla on hionut taitojani valmentaa ihmisiä myös työyhteisöissä. Kriisitilanteet, sopeutumiskysymykset sekä erilaiset muutosprosessit ovat minulle tuttuja asiayhteyksiä.

Uskon syvästi ihmisyyteen ja mentaalisiin voimavaroihin, joita meillä kaikilla on. Jokaisella meistä on kyky kasvuun ja muutokseen. Jotkut solmukohdat ja ongelmat vaativat kuitenkin niiden äärelle pysähtymistä ja objektiivista, ulkopuolista tukea.

Juuri sinulle oikean terapeutin löytyminen on erittäin olennaista ja siksi tarjoan lyhyen tutustumishetken ilmaiseksi. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni. 

Aina ei tarvitse pärjätä yksin. 

www.miaviita.net 

Palvelukielinäni suomi, englanti ja ranska.