Taidehyppäykset kaikenikäisille kesäkuussa

Kuva: Taidehyppäykset kaikenikäisille kesäkuussa

Luovassa mielessä on kesäkuussa 5.-7.6. sekä 12.-14.6. klo 9-14 tarjolla jälleen Taidehyppäys kaikenikäisille. Taidehyppäys järjestetään Luovan mielen tiloissa ja lähimaastossa. Paattistentie 677, Paattinen/Turku

Hei! Haluatko mukaan luovuuden superloikkaan? Taidehyppäys ovat tarkoitettu alakouluikäisistä ikäihmisiin. Tule mukaan vaikka useamman sukupolven kera. Päivät rakentuu luovuuden parissa touhuamisesta maalaten, piirtäen luonnossa sekä sisätiloissa.

Valittavanasi on kaksi kolmen päivän settiä. Ensimmäinen on heti kesäkuun ensimmäisellä viikolla 5.-7.6. ja toinen kesäkuun toisella viikolla 12.-14.6. Voit myös osallistua molempiin!

Kolmen päivän hinta on lapsilta 120€, sisaralennus toiselle -20€ ja aikuisilta 150€. Taidepäiviin mahtuu 20 ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään lasku, joka tulee olla maksettuna ennen Taidehyppäyksenn alkua. Maksu sisältää ohjauksen, rentoutusharjoituksia, kaiken materiaalin ja välineiden käytön, pientä välipalaa. Mehua/teetä koko päivän ajan. Voit myös ilmoittautua molempiin taidehyppäyksiin tuolloin saat -20€  osallistumismaksusta. Taidehyppäys järjestetään kun ilmoittautuneita on 6 hlöä.

Ilmoittautuessasi ilmoitathan osallistujan nimen, puhelinnumeron,(lapsilla huoltajan josta saa tarvittaessa kiinni) sekä erityisruokavaliot ja allergiat. Ilmoittautuminen: tanja@luovamieli.com

Alustavaa ohjelmaa

Muutoksia saattaa vielä tulla ja toimitaan hieman säätiedotuksia seuraten. Jokainen päivä sisältää myös pieniä rauhoittumis/rentoutumisharjoitteita sekä kehon aktivointia maalaushetkiin. Pidämme päivittäin lounas hetken jossa tarjolla kevyt lounas, omia eväitäkin voi ottaa mukaan.

Taidehyppäys I 5.-7.6.23

Maanantai

Teemme ison yhteisteoksen ja jokainen pääsee tekemään ensimmäisen oman teoksen. Ulkona/sisällä.

Tiistai

Maalaamme akryylimaaleilla luonnonmateriaaleja apuna käyttäen. Tutustumme taiteeseen taiteilijoiden ja heidän teosten kautta. Ulkona/sisällä.

Keskiviikko

Teostyöskentelyä, taidenäyttelyn pystytystä ja taidenäyttely juhlintaa, johon vanhemmat/ystävät voivat halutessaan osallistua. Ulkona/sisällä.

 

Taidehyppäys II 12.-14.6.23

Maanantai

Maalaamme yhdessä lempimusiikin soidessa ja jokainen pääsee tekemään ensimmäisen oman teoksen. Ulkona/sisällä.

Tiistai

Maalaamme/ piirrämme erivälineillä unelmia ja supervoimia. Tutustumme taiteeseen taiteilijoiden ja heidän teosten kautta. Ulkona/sisällä.

Keskiviikko

Teostyöskentelyä, taidenäyttelyn pystytystä ja taidenäyttely juhlintaa, johon vanhemmat/ystävät voivat halutessaan osallistua. Ulkona/sisällä.

 

Ennen taidepäivien alkua lähetän vielä erillisen spostin tulevasta tervetuloa toivotuksin. Tule mukaan taidehyppäykseen!

Ohjaajana toimin minä Tanja Kuoppala, Luovan mielen Kuvataideterapeutti, kuvataiteilija opiskelija, sairaanhoitaja.

Mukaansa osallistuja tarvitsee: sään mukaiset vaatteet ja istuinalustan. Kun maalataan niin käytössä on suojanamme on essut. Päälle ei kuitenkaan kannata parhaimpia vaatteita, vaan vaatteet joissa mahdolliset pienet roiskeet eivät haittaa.

Tilassa on rappusia.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: tanja@luovamieli.com

Profiilikuva: Tanja Kuoppala

Tanja Kuoppala

Terapeutin profiili »

Hei olen Tanja Kuoppala, Luova mieli yrityksen perustaja ja terapeutti. Olen työskennellyt psykiatriseen hoitotyöhön suuntautuneena jo yli 20 vuoden ajan niin erikoissairaanhoidossa kuin perusterveydenhuollossa vastaanottoa pitäen. 

Pidän työstäni terapeuttina, uskon aitoon kohtaamiseen ja terapian vaikuttavuuteen. Haluan olla parantamassa terapiaan pääsyä ja tarjota terapiaa kynnyksettömästi, ilman lähetteitä. Ensimmäinen tapaaminen saadaan yleensä järjestymään viikon sisään. Toimitilani sijaitsevat Turussa, Paattisilla. Tapaamiset onnistuvat myös etäyhteydellä ympäri Suomea.