Intuitiivisen maalauksen illat keväällä 2023

Kuva: Intuitiivisen maalauksen illat keväällä 2023

INTUITIIVISEN MAALAUKSEN ILTA

Kyseessä pienryhmä, johon mahtuu 10 hlöä, jos haluat olla mukana ilmoittaudu heti! Illat ovat identtisiä keskenään, joten valitse siis iltasi ja tule mukaan.

Haluat kenties hetken hengähtää viikon tapahtumien jälkeen? Intuitiivisen maalauksen ilta antaa sinulle oivan tilaisuuden nollata viikkoa ja astua eheämpänä kohti viikonloppua. Illan aluksi pieni alustus välineistöstä ja tämän jälkeen virittäydymme tunnelmaan meditaatioharjoituksen avulla. Virittäytymisen jälkeen jokainen pääsee maalaamaan omaa maalaustaan kaikessa rauhassa. Illan päätteeksi rupatellaan hetki maalauksista ja tehdään loppuun vielä rentoutusharjoitus.

Sinun ei tarvitse osata piirtää tai maalata, vaan vaiston johdattelemana, sisäinen luovuutesi hoitaa etenemisen maalauksessasi. Töiden valmistuessa jokainen pääsee ihastelemaan ja antamaan kommentteja toisten töistä. Maalauksen ohessa sinun on mahdollisuus nauttia teestä ja kekseistä. Lopuksi teemme pienen hiljentymisharjoituksen.

Illan hinta on 48 euroa ja se sisältää kaikki materiaalit, ohjauksen sekä pientä naposteltavaa.

Kysy myös tarjousta työ- tai ystäväryhmälle!

 

Ilmoittautumiset spostilla: tanja@luovamieli.com

Luova mielen tilat sijaitsee Pohjois-Turussa, Paattisilla. Paattistentie 677, 2. krs. 

Pihalla runsaasti parkkitilaa ja bussilla pääsee Turun keskustasta näppärästi linjoilla 21 sekä 23. 

Profiilikuva: Tanja Kuoppala

Tanja Kuoppala

Terapeutin profiili »

Hei olen Tanja Kuoppala, Luova mieli yrityksen perustaja ja terapeutti. Olen työskennellyt psykiatriseen hoitotyöhön suuntautuneena jo yli 20 vuoden ajan niin erikoissairaanhoidossa kuin perusterveydenhuollossa vastaanottoa pitäen. 

Pidän työstäni terapeuttina, uskon aitoon kohtaamiseen ja terapian vaikuttavuuteen. Haluan olla parantamassa terapiaan pääsyä ja tarjota terapiaa kynnyksettömästi, ilman lähetteitä. Ensimmäinen tapaaminen saadaan yleensä järjestymään viikon sisään. Toimitilani sijaitsevat Turussa, Paattisilla. Tapaamiset onnistuvat myös etäyhteydellä ympäri Suomea.