Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.

Olen Anssi Mäki, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, mielenterveyshoitaja ja KTM. Viime vuodet olen tehnyt työtä yrittäjänä sekä psykiatrisen erikoissairaanhoidon osastolla ja avohoidossa. Olen käynyt satoja terapeuttisia keskusteluja asiakkaiden kanssa ja ohjannut mielenterveyttä tukevia keskusteluryhmiä. Olen toiminut myös pari vuotta kriisikeskuksessa vapaaehtoisena, antamassa keskusteluapua jaksamisensa kanssa tilapäisesti kamppaileville ihmisille.

Elämässä tulee vaiheita, jolloin kaikki ei tunnu olevan kohdallaan. Suunta voi olla jollain tavalla hukassa, aiheuttaen pahaa oloa. Etsitään yhdessä keskustellen ratkaisuja: parempaa itsetuntemusta, motivaatiota ja tekoja kohti arvojesi mukaista elämää. Ohjaan sinua lempeästi mutta tavoitteellisesti eteenpäin, kohti parempaa.

Mielenrauhan ja motivaation palautuminen vaikuttavat voimaannuttavasti kaikkiin elämänalueisiin, esimerkiksi parisuhteeseen, perhe-elämään, työhön, harrastuksiin sekä oikeiden ratkaisujen kautta myös omaan fyysiseen oloon.