Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.

Olen 58 vuotias äiti, vaimo, farmaseutti ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Reilut 30 vuotta apteekin asiakaspalvelussa olen saanut käydä eri ikäisten, erilaisista sairauksista kärsivien, eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa monenlaisia keskusteluja.
Myös omassa ja läheisteni elämässä on tapahtunut monenlaisia elämän muutoksia, joihin tunsin tarvitsevani apua ja oppia. Itse psykoterapiasta apua saaneena halusin oppia tietämään, kehittämään ja huomioimaan omia voimavarojani ja siksi pyrin opiskelemaan ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Koen saaneeni koulutuksesta todella paljon työkaluja farmaseutin työhön, työyhteisössä työskentelemiseen, omaan jaksamiseeni työssä ja omassa elämässäni. 
Ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina teen työtä farmaseutin työn ohessa, tällä hetkellä sivutoimisesti,  Tmi Liikaako kanssa samassa toimitilassa.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeistä, vahvuuksiin keskittyvää terapiaa, jossa keskitytään yksilön vahvuuksiin, tunnistetaan asioita, jotka ovat hyvin ja toimivat. Menneisyydestä voidaan keskustella, mutta enemmän keskitytään nykytilanteeseen ja tulevaan. 
"Sitä, mikä ei ole rikki, ei tarvitse korjata." 

Parhaiten saat minut kiinni joko tekstiviestillä tai lähettämällä sähköpostia. Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian.