Tuula Saarela

  • lyhytterapeutti
Erikoistumiset
  • Ahdistuneisuus
  • Elämänkriisi
  • Itsetuntemus
  • Läheisriippuvuus
  • Masennus
  • Narsismi
Puhelin 050 5004515
Kotisivu http://www.tuulasaarela.com
Sukupuoli nainen
Kielet suomi, englanti
Logo: Tuula Saarela

Kuvaus

Tervetuloa integraaliterapiaan! Autan johtajia ja asiantuntijoita kaikissa psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin haasteissa. Hyödynnän kokemustani henkilöstöjohtamisesta ja yrityselämästä sekä osaamistani useista terapiasuuntauksista, joita ovat esim: 

Logoterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Skeematerapia

Hypnoterapia

Transpersoonallinen terapia

Toimin terapeuttina, coachina tai mentorina kunkin ihmisen tilanteen ja tarpeen mukaan. Integraaliterapia ja aikuisen kehityspsykologia toimivat yksilöterapian kokoavana viitekehyksenä. 

ESPRESSO

Erikoisuuteni on ratkaisukeskeinen espressoterapia silloin, kun sinulla on mahdollisuus vain yhteen tapaamiseen. Autan sinua jäsentämään ongelmasi tai kirkastamaan mikä on oikea päätös valintatilanteessa. Yhdessä löydämme voimavaroja ja sopivan strategian kohti tavoitettasi. Jo yksi tapaaminen voi olla ratkaiseva askel eteenpäin! 

INTEGRAALITERAPIA

Jos taas olet varautunut muutaman kerran prosessiin, saamme sinut jo useamman askeleen eteenpäin haasteesi ratkaisemiseksi. Annan usein lukuvinkkejä tai tehtäviä joiden avulla voit tutkia haastettasi omalla ajalla ja sessioiden aikana sitten käymme dialogia, jossa saat uusia näkökulmia ja suoraa palautetta. 

JOHDON TERAPIA

Johdon terapiaan luon aina oman ohjelman integraaliajatteluun perustuvan keskustelun perusteella. Kysy lisää!

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Olen valtiotieteen maisteri (työn ja organisaation sosiologia, sosiaalipsykologia, aikuiskasvatustiede) ja minulla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä henkilöstöjohdon tehtävistä. 

Lukuisista kansainvälisistä psykoterapiatutkinnoistani huolimatta en ole Valviran laillistama psykoterapeutti Suomessa. Olen yllä mainittujen tutkintojen lisäksi perehtynyt mm. traumaterapiaan, integraalipsykologiaan ja johdon valmennukseen.

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Tarjoan etäterapiaa (Zoom tai Teams). 

Vastaanotto voi olla 60 - 120 min kerrallaan. Ota yhteyttä emailissa niin sovitaan alkuun yksi tapaaminen. Sen yhteydessä voimme kartoittaa mikä lähestymistapa sinulle sopisi parhaiten. 

Asiakaspalautetta: "Discussing with you sometimes feels like flying!"