Pekka Tolkkinen

  • fysioterapeutti
Profiilikuva: Pekka Tolkkinen
Ei vapaita aikoja seuraavaan 6kk

Kuvaus

Aura Fysion fysioterapia pohjautuu aktiiviseen ohjattuun harjoitteluun. Meillä on vuosien kokemus tuki- ja liikuntaoireisten kuntouttamisesta ja käytämme tämän kokemuksemme Sinun parhaaksesi. Liike on lääke- sanotaan, lisätään siihen vielä annos oikein kohdennettua harjoittelua, niin saamme parhaan tuloksen. Pitkittynyt kipu yleensä aiheuttaa häiriöitä tuki- ja liikuntaelimistön toiminnassa, aktiivinen liike puolestaan usein palauttaa toimintakykyä ja lievittää kipua.

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Käytössämme oleva harjoituslaitteisto fysioterapeutin ohjauksella auttaa sinua käyttämään kehoasi turvallisesti. Laitteisto on Suomessa kehitetty ja on suunniteltu fysioterapeutin työkaluksi ohjaamaan liike turvallisesti ja riittävän tehokkaasti oirealueelle. Laitteet voidaan säätää yksilöllisesti ja niissä on vastuslevyt turvallisuutta lisäävästi pienillä painoväleillä. Kohdennettujen laiteharjoitteiden myötä edetään toiminnallisiin harjoitteisiin, joissa hyödynnetään mm. oman kehon painoa sekä vapaampia liikeratoja.

Hinnoista vielä vähennetään Kela-korvaus, mikäli sinulla on lääkärin lähete tullessasi. Käytössämme on suorakorvausmenettely, joten vähennämme Kela-korvauksen suoraan loppusummasta.

Palveluntarjoajalla ei ole ajanvarauskalenteri käytössä.

Ole yhteydessä palveluntarjoajaan tiedustellaksesi vapaita aikoja.

Palveluhinnasto

Terapiakäynti Oulu 60 min
58 EUR