Malin Viau

  • psykoterapeutti
  • psykoterapeuttikoulutuksessa
  • toimintaterapeutti
Ei vapaita aikoja seuraavaan 6kk
Erikoistumiset
  • Aikuisten psykoterapia
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
  • Nuorten psykoterapia
  • Väkivaltakokemukset
Puhelin 0449339624
Kielet suomi, ruotsi, englanti

Tarjoan etäterapiaa

Kuvaus

 

 

Otan vastaan uusia asiakkaita syksylle 2022.

 

 

Terapiasuuntauksena minulla on kognitiivinen käyttäytymisterapia, eli KKT. Opinnot olen suorittanut Tampereen yliopiston järjestämässä psykoterapeuttikoulutuksessa ja Kela pätevyyden saan syyskuun aikana ja voin aloittaa Kelan tukemat psykoterapiat silloin. Terapian aloitus voidaan aloittaa omakustanteisesti jo aikaisemmin.

KKT:n perusteena on ajatusten, tunteiden sekä käyttäytymisen yhteys ja terapiassa pyritään näihin vaikuttamalla saamaan muutosta asiakkaan ongelmiin. Tutkimusten mukaan KKT:n on todettu olevan tehokas hoitomuoto moniin eri elämisen ongelmiin ja sen avulla voidaan hoitaa esimerkiksi ahdistuneisuus-, pelko-, ja masennusongelmia.

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Työkokemusta minulla on eri ikäisten yksilöterapiasta sekä koko perheen kanssa tehtävästä työstä. Olen työskennellyt väkivaltatyön asiantuntijana, jossa työni painottui lasten-, nuorten ja perheiden kanssa tehtävään väkivaltatyöhön. Olen suorittanut täydennyskoulutuksen perheille suunnatusta Lapsen Kaltoinkohtelun Katkaisemisen mallista (LKK), joka pohjautuu amerikkalaiseen strukturoituun menetelmään Combined Parent-Child Cognitive-Behavioral Therapy (CPC-CBT). Aikaisempi työhistoriani on lastensuojelun puolelta, jossa työskentelin toimintaterapeutin roolissa kiireellisesti sijoitettujen sekä sijaishuollossa olevien nuorten parissa.

Yksityistä terapiavastaanottoa olen pitänyt vuodesta 2019 alkaen.

Terapeuttisessa työssä minulle on tärkeää asiakkaan avoin ja tasavertainen kohtaaminen. Terapeuttina olen aktiivinen ja läsnä oleva.

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Vastaanottoni sijaitsee Vantaan Hiekkaharjussa.

Yhteydenottoja toivon tekstiviestillä tai sähköpostilla, johon voi jättää soittopyynnön.

Palveluntarjoajalla ei ole ajanvarauskalenteri käytössä.

Ole yhteydessä palveluntarjoajaan tiedustellaksesi vapaita aikoja.

Palveluhinnasto

Palveluhinnasto ei käytössä