Malin Viau

  • toimintaterapeutti
  • psykoterapeuttikoulutuksessa
Seuraava vapaa aika yli 3kk
Erikoistumiset
  • Aikuisten psykoterapia
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
  • Nuorten psykoterapia
  • Väkivaltakokemukset
Puhelin 0449339624
Sukupuoli nainen
Kielet suomi, ruotsi

Kuvaus

Nimeni on Malin ja opiskelen nyt kolmatta vuotta Tampereen yliopiston järjestämässä psykoterapeuttikoulutuksessa. Suuntauksena minulla on kognitiivinen käyttäytymisterapia, eli KKT. Pyskoterapeutiksi valmistun vuonna 2022.

KKT:n perusteena on ajatusten, tunteiden sekä käyttäytymisen yhteys ja terapiassa pyritään näihin vaikuttamalla saamaan muutosta asiakkaan ongelmiin. Tutkimusten mukaan KKT:n on todettu olevan tehokas hoitomuoto moniin eri elämisen ongelmiin ja sen avulla voidaan hoitaa esimerkiksi ahdistuneisuus-, pelko-, ja masennusongelmia.

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

Tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti väkivaltatyön asiantuntijana, jossa työni painottuu lasten-, nuorten ja perheiden kanssa tehtävään väkivaltatyöhön. Aikaisempi työhistoriani on lastensuojelun puolelta, jossa työskentelin toimintaterapeutin roolissa kiireellisesti sijoitettujen sekä sijaishuollossa olevien nuorten parissa.

Terapeuttisessa työssä minulle on tärkeää asiakkaan avoin ja tasavertainen kohtaaminen. Terapeuttina olen aktiivinen ja läsnäoleva.

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Yksityistä vastaanottoa olen pitänyt vuodesta 2019 alkaen ja otan vastaan asiakkaita ilta-aikoina omalla työhuoneellani Vantaan Hiekkaharjussa.

Yhteydenottoja toivon tekstiviestillä tai sähköpostilla, johon voi jättää soittopyynnön.