Katja Kykkänen

 • lyhytterapeutti
Ei vapaita aikoja seuraavaan 6kk
Erikoistumiset
 • Ahdistuneisuus
 • Elämänkriisi
 • Traumat
 • Tunnetaidot
 • Uupumus
 • Voimavarakeskeinen terapia
 • Vuorovaikutussuhteet
 • Yksilöterapia
 • Stressi
 • Itsetuntemus
 • Masennus
 • Paniikkihäiriöt
 • Pariterapia
Puhelin 0505728110
Kotisivu http://www.omimo.fi
Kielet suomi
Logo: Katja Kykkänen

Tarjoan etäterapiaa

Kuvaus

Hei! Olen Katja, rinnalla kulkija, Ihminen Sinua varten.

UUTTA: Ajanvaraus nyt myös täällä Valitseterapian sivuilla, kysy rohkeasti aikoja - vastaan sinulle aina pian.

Oletko stressaantunut, uupunut, tyytymätön tai väsynyt kaikkien vaatimusten ja odotusten alla? Koetko riittämättömyyttä, kehon kipuja, onko mielialasi madaltunut? Tuntuuko, ettet tule kuulluksi ja nähdyksi? Yritätkö selvitä pahoinvoinnista liialla suorittamisella tai miellyttämisellä, teetko asioita yli voimavarojesi? Pyritkö selviämään haitallisilla keinoilla, esim. alkoholin avulla tai silkalla tahdonvoimalla. Tuntuuko elämä värittömälle?

Koetko olevasi kriisikohdassa elämäsi kanssa? Onko hengityksesi pinnallista, koetko ahdistuksen ja pelon tuntemuksia? Oletko itkuinen ja huomaatko, että sinulla ei ole tilaa mukaville ja vahvistaville asioille? Oletko väsynyt tämänhetkiseen elämääsi?

Tervetuloa, apu on lähempänä kuin uskotkaan. Et ole yksin. 

Käytän keskustelun tukena keho-mieliharjoitteita, jotka ovat erittäin tehokkaita ja toimivia tutkiessamme haitallisia toimintamalleja sekä elämää haittaavia haasteita ja loistavana apuna niistä selviytymisessä.

Vastaanotollani saat paljon enemmän, kuin pelkkää puhetta. Saat kokonaisvaltaisen paketin kokemuksineen kehon ja mielen toiminnasta sekä tieteellisesti todistettuja ja toimivia työkaluja arkeesi.

Tietopuolinen osaamiseni rakentuu ratkaisukeskeisen terapeutin tutkintoon psykoterapeuttisin valmiuksin, psykofyysisen hengitysterapeutin sekä skeema- eli tunnelukkoterapian opintoihin sekä vahvana lisänä laaja-alaisen elämäntaito-opettajan koulutukseen. Omaan myös opettajantutkinnon, pedagoginen jäsentely on suurena hyötynä, kun ohjaan ihmisiä sisäistämään asioita. Lisäksi NLP osaaminen ja Mindfullness sekä vuosien keho- sekä läsnäoloharjoittelun kokemus kulkevat mukanani kaikessa tekemisessäni. Kehollisen sekä mielen ja käytöksen yhteen linkittäminen luovat pohjaa kokemusten kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen. Tässä psykofyysinen hengitysterapia ja kehotietous sekä traumaterapiaosaaminen ihmisen kokonaisuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää. Sillä ajatellaan, että jokainen meistä on joutunut kehityksen vaiheissa kokemaan asioita, jotka aiheuttavat haasteita elämäämme. Trauma ja kehityksellinen trauma ovat kaksi eri asiaa.

Kehityksellinen trauma, joka syntyy lapsuuden vuorovaikutuksessa, puutteista ja vaille jäämisestä, ovat erityisalaani. Olen itse käynyt terapiani asian tiimoilta, joten myös kokemusasiantuntijuus on käytettävissä kliinisen tiedon lisänä.

Jo varhasimmat kokemuksemme ovat kehomuistissamme ja näkyvät käytöksessämme sekä hengityksessämme, vaikka emme niitä tietoisesti ymmärtäisi, muistaisi tai tunnistaisikaan.

Traumaattiset kokemukset näkyvät monella tapaa, eivät vain muistoina. Eli vaikka et muistaisi jotain, voit oireilla muuten. Menneisyyden ymmärtäminen on voimavara, ei taakka ja elämän tapahtumia tutkiessamme, eteenpäin kulkiessa, on tärkeää tunnistaa mistä tulemme, näin voimme valita mihin haluamme kulkumme suunnata.

Kohtaamiseni ja osaamiseni on kehittynyt elämää eläen yhteydessä itseeni ja muihin, vuorovaikutuksessa toisiin, kipuineen ja onnenhetkineen. Hiljainen tieto, joka on rakentunut sisääni on koostunut vuosien varrella tieto- ja kokemuspuolen yhteensulautuessa todelliseksi ymmärrykseksi. Sillä uskon siihen, että viisaus ei löydy kirjoista, vaan se syvimmillään löytyy eletystä elämästä.

Psykofyysinen yhteys ja ymmärrys auttavat meitä löytämään arkeemme välineen parempaan itsemme tiedostamiseen ja ymmärtämiseen, tekemään parempia päätöksiä sekä luottamaan niihin päivä päivältä paremmin.

Lisäksi kehotietoisuutta olen opiskellut psykofyysisen hengitysterapian, skeematerapian, useamman joogaohjaajatutkinnon sekä erilaisten rentoutus ja kehotietoisuusopintojen myötä.

Ihmisenä ja rinnalla kulkijana suurin voimavarani on arvottamattomuus, avarakatseisuus sekä lämmin läsnäolo. Usein saan palautetta siitä, että ihminen kokee tulleensa kokonaisena kohdatuksi, vaikeuksineen inhimillisesti - lämmöstä, helppoudesta olla ja kuulluksi tulemisen kokemuksesta. Voit lukea lisää palautetta sivuiltani sekä sometileiltä Fb:sta ja Instagramista: @hyvanolonomimo.

Lisäksi se, että uskallan haastaa pohtimaan omaa tilannetta usealta kantilta ja saan ihmiset näkemään tilanteensa ihan uudesta kulmasta, on herättänyt kokemusta vahvaa etenemisen tuntua ja hallintaa omasta elämästä.

Pohjakoulutukseltani olen opettaja, mutta tahto ja tarve johdattivat toimimaan laajemmin ihmisten auttamisen pariin, antamaan terapeuttista tukea vaikeissa elämäntilanteissa oleville. Tätä matkaa olenkin tehnyt jo 10 vuotta. Olen kutsumustyössäni.

Kun olet valmis, olet lämpimästi tervetullut luokseni fyysisesti tai etänä.

Olen tässä Sinua varten.

Muistathan vielä tutustua hinnoitteluun, usean kerran sarja on edullisempi kuin kerran käynti ja ensimmäinen kerta ei velvoita sinua mihinkään, voit koska tahansa päättää käynnit, sinä päätät. Lisäksi kirjauksia käynneistä ei tule sähköiseen muotoon tai rekistereihin, joten nekin ovat turvassa.

Odotan innolla tapaamistasi. 

"Yksi itsemyötätunnon hetki voi muuttaa päiväsi kulkua, monta itsemyötätunnon hetkeä voivat muuttaa elämäsi." -Chris Germer-

 

Ajanvaraus: nettiaika.fi/omimo tai katjakykkanen@gmail.com

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

AmO

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Psykofyysinen hengitysterapeutti 

Laaja-alainen hyvinvoinnin- ja elämäntaidon opettaja

Tunnelukko l. skeematerapia ohjaaja

Lasten tunne- ja taideterapiakoulutus, tunnetyöskentelyä aikuisten ja lasten kanssa

NLP Practitioner

Läsnäolo-ohjaaja

Tunnetyöskentely-ohjaaja

Terapeuttinen joogaohjaaja

Kundaliinijooga ohjaaja

Äänimaljahoitaja ja ohjaaja

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Vastaanottoni sijaitsee helppojen yhteyksien päässä upeissa, rauhallisissa ja kauniissa tiloissa minuutin päässä Keravan rautatieasemalta. Pääset siis luokseni vaivattomasti junalla tai mikäli kuljet omalla autolla, vierestä löytyy suuret parkkipaikat autollesi.

Ajanvaraus: nettiaika.fi/omimo tai katjakykkanen@gmail.com

Katso kaikki »