Annika Kreutzer

 • lyhytterapeutti
Erikoistumiset
 • Ahdistuneisuus
 • Arvotyöskentely
 • Elämänkriisi
 • Eroterapia
 • Itsetuntemus
 • Masennus
 • Paniikkihäiriöt
 • Pelkotilat
 • Stressi
 • Suru
 • Tietoisuustaidot
 • Tunnetaidot
 • Työssäjaksaminen
 • Työuupumus
 • Uupumus
 • Voimavarakeskeinen terapia
 • Yksilöterapia
Puhelin 0402212736
Sukupuoli nainen
Kielet suomi

Kuvaus

Hei, olen Annika, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Tampereelta.

Tarjoan terapeuttista keskusteluapua ratkaisu- ja voimavarakeskeisellä otteella kehomieli huomioiden.

Olen omissa opinnoissani sekä päivätyössäni perheiden parissa saanut huomata ja kokea itsekin näiden viitekehysten voiman mm. itsetuntemuksen lisääntymisenä, voimaantumisena sekä turvan ja tilan tunteen kasvuna.

 

Miten voisin auttaa Sinua?

!!! Voin olla tukenasi elämän kriisi- tai muutoskohdissa, kun kaipaat oivalluksia suunnasta tai määränpäästä.

Esim. voimme kasvattaa itsetuntemustasi, jotta löydät tavoittelemasi suunnan tai psykofyysisen otteen avulla etsiä ankkureita sinulle, mihin turvautua haastavassa tilanteessasi. 

!!! Voin olla tukenasi, jos koet itsesi hieman uupuneeksi tai mielialasi on laskussa.

Esim. arvotyöskentelyn avulla voimme tutkia elämän virettäsi nostavia uusia tai tiedostamattomia merkityksellisyyksiä. Tai joskus voi olla vain tärkeää tulla jonkun muun kuin itsensä kannatelluksi. 

!!! Voin olla tukenasi, jos tunnet kehossasi hankalaa oloa; esim. stressaantumista, ahdistusta, pelkoa tai kaipaat keinoja esim. jännityksen tunteeseen.

Oletkin jo pitkällä, jos tunnistat hankalaan fyysiseen oloon liittyvän mielen tuotoksen tai toisin päin. Hankalaan oloon saattaisi esim. psykofyysisestä hengityksen ohjauksesta ja mielikuvatyöskentelystä  olla apua.

!!!Voin olla tukenasi eri tunteiden ja uskomusten, esim. surun, vihan, häpeän, riittämättömyyden tunteen käsittelyssä.

Voimme esim. yhdessä kohdata hankala tunne ja tunnustella millä keinoin tunne tulisi toivomallasi tavalla kannatelluksi tai rajatuksi.Tai tutkia hieman ajatuksia, tunteita ja toimintayllykkeitä haastavan tunteen tai uskomuksen taustalla. 

Edellä esitetyt kursivoidut tekstit ovat vain esimerkkejä eri vaihtoehtojen joukosta, miten erilaisia kehomielen hankaluuksia voi kohdata. Se, mistä keskustellaan tai mitä lähdetään kokeilemaan on aina yhdessä tuottamaamme. 

Lähdetään yhdessä tapaaminen kerrallaan ihmettelemään ja oivaltamaan!

Lyhytterapiasta ei tule asiakkuutta tai kirjauksia rekistereihin, mutta keskustelustamme nostan asioita fläpille, jonka säilytän asianmukaisesti säilytettynä muistini tukena asiakkuutesi ajan. Asiakkaani ovat kokeneet fläpin käytön myös itselleen hyödyllisenä ajatusten ulkoistuessa paperille. Asiakkuuden päättyessä viimeisellä tapaamisella, saat fläpit itsellesi.

Tarvittaessa ohjaan sinua myös palveluissa eteenpäin.  

Voit tutustua ajatuksiini somessa: www.instagram.com/terapia.a.kreutzer/

Työkokemuksen ja koulutuksen avulla hankittu erikoistuminen

KOULUTUS:

- Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja psykoterapeuttiset valmiudet 45 op. Tampereen kesäyliopisto. Sertifioituna (Siria) lyhytterapeuttina sitoudun alan eettisten ohjeiden lisäksi mm. osaamiseni jatkuvaan kehittämiseen ja tarvittaessa hyödyntämään työnohjausta.

- Hengitysohjaaja/Psykofyysisen hengitysterapian opinnot 6 op. Tampereen kesäyliopisto.  

- Psykologian perus- ja aineopinnot 55op. Tampereen yliopisto

- Kasvatustieteen maisteri. Tampereen yliopisto.

TYÖKOKEMUS

- Työkokemukseni viimeiseltä liki kymmeneltä vuodelta on kertynyt perheiden (lasten, nuorten, aikuisten) tunnetaitojen ja vuorovaikutuksen ratkaisukeskeisestä ohjauksesta. Terapeuttista keskusteluapua olen tarjonnut vuodesta 2019. Lyhytterapeuttikoulutukseeni on kuulunut 50h työnohjattua harjoitusasiakastyötä.

Tietoa tiloista, laitteista ja kuntoutuksen toteuttamispaikoista

Tarjoan keskusteluaikoja lähtökohtaisesti maanantai-iltapäiville terapiatilassa osoitteessa Näsilinnankatu 36. Nämä ajat löytyvät kalenterista. Jos toivot toista viikonpäivää, otathan  yhteyttä sähköpostilla. 

Avaan kalenteriin myös maksuttomia puhelinaikoja (noin 15 min). Puhelinajan voit varata, jos vielä mietit onko tuentarpeesi sellainen, mihin minä voisin olla avuksi. Jos sopivaa aikaa kalenterista ei löydy, otathan yhteyttä minuun tekstiviestillä tai sähköpostilla.

 

!!!!TARJOAN ENSIMMÄISEN TAPAAMISEN TARJOUSHINTAAN 35e/h.!!!

(Oikeudet muutoksiin pidätetään.)

Ensimmäiset tapaamisajat varattavissa lokakuusta -21.

Näsilinnankatu 36, 33200 Tampere
65€/60 min