Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Roosa Tuovinen

Roosa Tuovinen

Terapeutin profiili »

Hei,

Olen valmistunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (60 opintopistettä). Hahmoterapiaa olen opiskellut useiden vuosien ajan Suomessa sekä Tanskassa. Lisäksi minun sydäntä lähellä on kuntoilu sekä terveys monin tavoin ja olenkin opiskellut myös kuntosaliohjaajan tutkinnon. Minulla on kokemusta toista kymmentä vuotta ihmisten tukemisesta hoitajan roolissa. Tällä hetkellä opiskelen trauma-ja  seksuaaliterapian koulutusohjelmassa. Lähestyn ihmistä holistisesti eli kokonaisvaltaisesti, ja koen, että kaikki vaikuttaa kaikkeen koko ajan. 

Asiakkaanani kohtaan sinut yksilönä, olet ainutlaatuinen. Olet oman elämäsi asiantuntija, minä sinun kanssasi matkaaja ja minä voin olla todistajana sinun matkallasi. Voimme yhdessä löytää sinulle oman suunnan, joka palvelee sinua. Näin uskon ja kokemuksen kautta tiedän, että ratkaisun avaimet voivat joskus olla lähellä. Tärkeintä on tehdä päätöksiä, kun se on sinulle ajankohtaista. Toisinaan on hyvä olla ja pohtia, eikä tehdä mitään vaan odottaa ja katsoa. Milloin sinulle on sopiva aika tehdä muutos, tai vain avata sydäntäsi ja tulla kuulluksi ja nähdyksi sinuna?

Sinulla voi olla masennusta, ahdistusta, unettomuutta, uupumus, ero, suru tai muu sinua kuormittava tilanne. PMS tai PMDD oireilu naisilla. Elämä ei mene koskaan suoraviivaisesti, vaan kohtaamme matkalla erilaisia teitä ja risteyskohtia.

Työssäni terapeuttina hyödynnän monipuolista kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä. Haluan työskennellä yhdessä sinun kanssa kohti parempaa huomista. Hyödynnän työssäni kaikkea osaamistani, mutta viitekehykseni on ratkaisukeskeinen lyhytterapia.