Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Hanna Arponen

Hanna Arponen

Terapeutin profiili »

Tarjoan matalan kynnyksen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa mielen hyvinvoinnin tueksi. Vastaanotolleni olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Autan sinua löytämään ratkaisut mieltäsi askarruttavien teemojen kanssa. Vastaanotolleni tullaan usein seuraavanlaisten aiheiden kanssa: Ihmissuhteet, tunnetaidot, omat arvot, työhön tai opiskeluun liittyvät asiat, uupumus, palautuminen, omien arvojen tai tavoitteiden kirkastaminen. Työskentelyni on voimavarakeskeistä ja tulevaisuuteen suuntautunutta. Otan vastaan yksilöitä ja pareja. 

Voimme sopia 15 min maksuttoman tutustumispuhelun ja arvioin sopiiko lyhytterapia juuri sinun tarpeisiisi. Ohjaan sinut eteenpäin mikäli koen, että hyötyisit jonkin muunlaisesta työskentelystä.

Minulle tärkeitä arvoja ovat luottamus, inhimillisyys ja turvallisuus. Näiden pohjalta työskentelen jokaisen asiakkaan kanssa. 

Olet lämpimästi tervetullut lyhytterapiaan! Jos et löydä kalenterista sinulle sopivaa aikaa, laita rohkeasti viestiä niin etsimme sinun aikatauluun sopivan ajan.