Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Mira Mustonen

Mira Mustonen

Terapeutin profiili »

Olen empaattinen, kuunteleva ja aidosti ihmisistä välittävä. Kohtaan ihmisen ihmisenä ja ongelman ongelmana, väheksymättä ketään. Kunnioitan asiakasta ja hänen tarpeitaan. Minulle on tärkeää, että asiakkaalle tulee kokemus turvallisuudesta ja kuulluksi tulemisesta.

Palautteissa olen saanut kiitosta kuuntelemisen taidoistani ja selkeiden kysymysten ja työskentelyotteeni avulla asioiden läpi käymistä. Mikä on auttanut asiakkaita ymmärtämään, saaneet uusia näkökulmia ja löytäneet ongelmiin ratkaisuja.

Terapiaan voi tulla matalalla kynnyksellä. Usein jo yksikin tapaaminen lisää hyvinvointia.Yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnitellaan terapiaprosessin pituus, joka lähtee aina asiakkaan tarpeista.

Autan sinua löytämään ratkaisuja mieltä painaviin asioihin tai ongelmiin. Tulevaisuuteen suunnaten ja voimavarojesi mukaan, sekä löytämään yhdessä uusia näkökulmia nähdä asioita. Löytää uusia toimintatapoja, sekä vahvistaa itsetuntemusta.

Teen yksilö-, pari-, perheterapiaa, sekä työyhteisöllisten tai sosiaalisten suhteiden välisiä ongelmien ratkaisuja. Lyhytterapiaan ei tarvitse lähetettä, eikä se ole Kela-korvattavaa.

Toimin myös psyykkisenä valmentajana.

Laita viestiä, niin sovitaan yhdessä sopiva aika tapaamiselle.

mielenmietteet@gmail.com 

p. 0504326935

https://www.mielenmietteet.fi

Sovittaessa myös etätapaaminen on mahdollista.