Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Johanna Lindholm

Johanna Lindholm

Terapeutin profiili »

Yritystoiminnan alun kunniaksi voit varata ensimmäisen aikasi -20% tutustumishintaan. Tarjous on voimassa 8.2.2023 saakka.

Valmistuin IASTI:n sertifioimaksi ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi vuonna 2021. Työtäni terapeuttina ohjaa usko ihmiseen ja jokaisen kykyyn rakentaa itselleen onnellinen elämä. Itse suhtaudun elämään matkana, jonka varrelle mahtuu hyviä ja huonoja kokemuksia, tärkeintä on mitä otan näistä kokemuksista mukaani. Voin antaa elämän negatiivisten tapahtumien katkeroittaa itseni tai jättää ne osaksi elämää ja jatkaa matkaa. Uskon, että jokainen negatiivinen elämänkokemus on vahvistanut minua ja olen oppinut jotain itsestäsi ja elämästä. Haluan luoda kanssasi yhteistyösuhteen, jossa autan sinua rakentamaan elämästäsi hyvää ja itsesi näköistä. Kokemukseni sosiaali- ja terveysalalta tukee työtäni terapeuttina ja tarvittaessa ohjaan sinua hakeutumaan myös näiden palveluiden piiriin.Olen luonteeltani rauhallinen elämänihmettelijä. Olen myös realisti, jonka työskentelyssä näkyy oma koettu elämä. Koen, että aktiivisella työskentelyllä ja avoimella asenteella jokainen ihminen pystyy rakentamaan itselleen haluamansa elämän. Työssäni minulle on tärkeää aito kohtaaminen, kuunteleminen ja voimavarakeskeisyys.

Yritykseni nimi Muutostarina tulee ajatuksesta, että jokaisesta onnistumisesta ja haastavan elämäntilanteen kohtaamisesta tulee oma muutostarinansa. Se voi olla lyhyt tai pitkä, suoraviivainen tai rönsyilevä, mutta jokaisen tarinan lopussa on toivottu lopputulos. Tällä matkalla tahdon sinua auttaa. En tarjoa valmiita paketteja, vaan jokainen terapiapolku räätälöidään yksilöllisesti tarpeitasi kuunnellen.