Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Jari Lintula

Jari Lintula

Terapeutin profiili »

Tervetuloa matalan kynnyksen terapiaan! Olen Jari, IASTI sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Sanovat rauhalliseksi ja inhimilliseksi, helposti lähestyttäväksi. Minulle on tärkeää asiakkaan aito kohtaaminen ja luottamuksellinen, hyväksyvä yhteistyösuhde. 

Hyväksyvässä ilmapiirissä voi vaikeitakin asioita jakaa turvallisesti toisen kanssa. Terapiassa teemme töitä kohti sinun toivomaasi muutosta. Rennosti, mutta päämäärätietoisesti ja yhdessä kulkemalla. 

Minulla on vahva kokemus ihmisten kohtaamisesta. Olen tehnyt hoitotyötä mm. psykiatrisen sairaalan suljetulla osastolla, mielenterveyskuntoutujien parissa ja päihdekuntoutuksessa.

Ratkaisukeskeisen terapiasuuntauksen lisäksi minulla on koulutusta ja osaamista kognitiivisesta suuntauksesta ja hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmistä. Pidän tärkeänä työskentelyn räätälöintiä asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Terapeuttinen työskentely voi tarjota uusia näkökulmia ja edistymisaskeleita kenelle tahansa, olivat ongelmat sitten pieniä tai suuria. Jos koet jonkin asian ongelmaksi ja haluat muutosta siihen niin se on hyvä syy ottaa yhteyttä.

Käy lukemassa nettisivuiltani asiakkaiteni palautteita terapiasta ja saat käsityksen millainen terapeutti olen, millaisena asiakkaani ovat terapian kokeneet ja miten he ovat terapiasta hyötyneet. Palautteet on julkaistu asiakkaiten luvalla.

Terapiaan pääset nopeasti. Voit saada ajan jo samalle tai seuraavalle viikolle.

Yhteydenotto

Saat varattua ajan itsellesi nettisivuiltani www.terapiaratkomo.fi

Voit myös soittaa minulle, mutta huomioithan etten asiakastyöni vuoksi pääse aina vastaamaan puheluihin. Jos en vastaa heti, soitan sinulle takaisin.

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseeni jari.lintula@terapiaratkomo.fi

Vastaanottoni on Tikkurilassa aivan juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä mitä asioille voisi tehdä. Olet lämpimästi tervetullut!

 

"Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki voimasi, mutta ei vanhan vastustamiseen, vaan uuden rakentamiseen." -Sokrates