Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Tuuli Rouhiainen

Tuuli Rouhiainen

Terapeutin profiili »

Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa aikuisille ja nuorille Helsingin Hakaniemessä sekä etävastaanotolla ympäri Suomen.

Terapeuttina olen lämmin, turvallinen ja luotettava. Olen saanut asiakkailtani palautetta erityisesti empaattisuudestani, hyväksyvästä asenteestani sekä tapaamisten rennosta ilmapiiristä. Haluan kohdata jokaisen asiakkaani kiireettömästi ja pysähtyä yhdessä hänelle merkityksellisten asioiden äärelle tarkastelemaan niitä.

Minulla on terapeuttina erityistä osaamista kuvallisen työskentelyn alueelta. Hyödynnän mielelläni luovia, erityisesti kuvataide- ja valokuvaterapian menetelmiä terapiatyöskentelyssä, jos asiakas itse on niistä kiinnostunut. Minulla on lisäksi erityisosaamista liittyen luovan työskentelyn haasteisiin.

“Tuulin vastaanotolla oli aina turvallinen ja hyväksytty olo. Tuuli on empaattinen ja hänelle on todella helppo puhua. Sain terapiasta paljon työkaluja ja ratkaisuja oman elämäni pulmiin, ja oli aina hyvä fiilis lähtiessä! “ - Asiakas (terapiaprosessin kesto 5 tapaamista)

Työskentelen ratkaisukeskeisesti. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on mielen hyvinvointia tukevaa voimavarakeskeistä, tavoitteellista ja tulevaisuuteen suuntaavaa terapiaa. Se on luottamuksellista ja fokusoitua työskentelyä sinulle tärkeän asian parissa, johon haluat muutosta tai uusia näkökulmia. Terapiatapaamisten määrä ja aikaväli sovitaan tarpeesi mukaan, ennalta ei tarvitse sitoutua mihinkään. Huom. Lyhytterapia ei ole psykoterapiaa eikä terveydenhuollon ammatillista toimintaa. 

“Tuulin kanssa työskentely tuntuu todella luontevalta ja hänellä on erinomainen taito luoda ympäristö, jossa on helppo edetä omien ajatusten ja tunteiden kanssa. Itselle, yhdessä käymämme sessiot olivat erittäin antoisia ja sainkin omaan tilanteeseen juuri sen ratkaisun, jota lähdin etsimään.” - Asiakas (terapiaprosessin kesto 10 tapaamista)