Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Erika Setälä

Erika Setälä

Terapeutin profiili »

Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, reteaming -valmentaja sekä mindfulness (suom. tunne- ja tietoisuustaito) -ohjaaja.

Lyhytterapia sopii kenelle tahansa. Otan asiakkaita vastaan "käynti kerrallaan" -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että määrittelet itse kuinka monta käyntiä haluat ja varaat ajan aina tarpeen mukaan.

Terapeuttina olen rationaalinen, läsnäoleva ja myötätuntoinen rinnallakulkija. Lastensuojelualalla työskennelleenä ja äitinä olen huomannut kuinka pienillä muutoksilla voi olla isoja vaikutuksia hyvinvoinnin ja jaksamisen näkökulmasta. 

Tavoitteenani on auttaa sinua pääsemään eteenpäin sinulle sopivaan tahtiin. Tapaamisella keskustelemme voimavara - ja ratkaisukeskeisesti. Keskitymme tähän hetkeen ja tulevaisuuteen, sekä siihen minkä toivoisit olevan toisin. Sen pohjalta lähdemme keskustelemaan tavoitteista. Annan konkreettisia työkaluja jo ensimmäisellä tapaamisella, jotta saat keinoja päästä eteenpäin. 

Kenellä tahansa meillä voi olla erilaisia tilanteita, jossa keskusteluapu on hyödyksi. Jos pohdit omaa tilannettasi tai sopivuuttani juuri sinulle, niin varaa ilmainen kartoituspuhelu. Jutellaan sitten lisää!