Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Maippi Kiiski

Maippi Kiiski

Terapeutin profiili »

Tarjoan koulutuspsykoterapiaa psykoterapiaopintojeni aikana (opiskelen kognitiivis-integratiiviseksi aikuisten yksilöpsykoterapeutiksi), olen myös kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, ja teen myös lyhytterapiavastaanottoa sekä neuropsykiatrista valmennusta.

Terapeuttina olen aidosti läsnäoleva, herkällä korvalla kuunteleva asiakaskohtaamisen ammattilainen. Olen tehnyt terapeuttista työtä niin yksilötyönä kuin myös parisuhdeterapiana. 

Voit varata vastaanotolleni aikaa monenlaisissa tilanteissa muun muassa mielenterveyden haasteet, äkilliset kriisit, uuvuttava elämäntilanne, krooninen kipu, nepsy-haasteet jne. Terapian kesto sovitaan tarpeesi mukaisesti. Joskus jo muutaman kerran käynti voi olla avuksi.

Terapeutin ja asiakkaan välinen toimiva suhde on merkittävä tekijä terapiaprosessin onnistumisessa, sen vuoksi onkin tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivan terapeutin. 

Minulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus sosiaalipuolelta niin aikuisten, nuorten, lasten kuin perheiden kanssa toimimisesta. 

Tapaamiset eivät oikeuta kela-korvaukseen.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse maippi.kiiski@gmail.com