Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Riikka Vääräniemi-Käsmä

Riikka Vääräniemi-Käsmä

Terapeutin profiili »

Moi! Ja kiva kun löysit minut. Olen Riikka, kuusamolainen mielen hyvinvoinnin asiantuntija, mörköjen ystävä ja alitajuisten ulottuvuuksien surffaaja. Tarjoan lyhytterapiapalveluja, muutosvalmennusta ja työnohjausta kokonaisvaltaisella otteella, niin tietoisella kuin alitajuisella tasolla. Keskityn etäpalveluihin, mutta otan vastaan myös Kuusamossa ja Oulussa.

Autan sinua tutustumaan omiin varjokohtiisi ja pääsemään sopuun niiden kanssa. Yhdessä etsimme ja löydämme sinulle sopivia keinoja, jotka auttavat eteenpäin ja kohti sitä tavoitetta, jota haluat kulkea. Olen erikoistunut erityisesti hankaliin tunteisiin, tunnelukkoihin, mielikuvatyöskentelyyn ja ylipäätään kaikenlaisiin mielen esteisiin, jotka hankaloittavat elämää. Myös univaikeudet, stressi, työuupumus, työn merkityksellisyys, kriisitm erityisherkkyys ovat omia suuria mielenkiinnon kohteita. Monet asiakkaani tulevat vastaanotolleni mukana toive muutoksesta, sekä monet ovat pysähtyneet kysymyksen "Kukahan minä oikeastaan olen" -äärelle. Kaikki palveluni ovat trauma- ja nepsysensitiivisiä kokonaisuuksia. 

Lyhytterapiapalveluni pohjautuvat kognitiiviseen lähestymistapaan (myös kognitiivinen hypnoterapia ja skeematerapia.) Käytän mielellään hypno- ja taideterapeuttista osaamistani, ja koenkin näiden olevan erittäin vaikuttavia kun yhdistetään tietoisen mielen ja alitajuisen ulottuvuuden tason. Vaikka minulla onkin monipuolista koulutusta, on syvänäköinen intuitiivisuus ja vahva läsnäolotaito tärkeimmät työkaluni. Intuitiivisuus yhdistettynä hyvään hahmotuskykyyn auttavat minua kuulkemaan ja näkemään sinua monitaajuisesti. Teen työtä etenkin "ihmisenä", ja haluan lähteä jokaiseen kohtaamiseen ihmisenä ihmisten kanssa. Koen, että tällä tavoin työskentely on asiakkaalle vaikuttavampaa ja minulle juuri sitä mitä haluankin tehdä. Rakkaus on yritykseni tärkein arvo ja se on myös luonnollinen osa ammatillisuuttani.

AJANVARAUKSET SUORAAN NETTISIVUILTANI SÄHKÖISESTÄ AJANVARAUKSESTA TAI PUHELIMITSE 045 1280 339.