Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.

Taustaltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja Terveystieteiden asiantuntija TtM. Työkokemusta minulle on kertynyt yli 20 vuotta erikoissairaanhoidon vastaanotto- ja kotikäyntityössä. Parasta työssäni olivat erilaiset ihmiset ja työpäivät, se että sain olla auttamassa ihmisiä vakavista sairauksistaan huolimatta elämään hyvää ja omannäköistään elämää. 

Oma maailmankatsomukseni on aina ollut ratkaisukeskeinen, mutta kokonaisvaltainen, vankasti tieteelliseen tietoon perustuva. Kouluttaudun 2022-2025 ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi. Ratkaisukeskeisyys tarkoittaa minulle etenkin sitä, että kaikki lähtee yhteistyöstä ja siitä, mikä on asiakkaalle itselleen tärkeää. Lämmin, hyväksyvä ja rauhallinen ovat sanoja, joilla asiakkaani kuvailevat minua ja toivon että nämä asiat välittyvät jokaisessa tapaamisessa asiakkaalleni. 

Monenlaiset syömiseen ja elintapoihin liittyvät haasteet ovat erityisosaamistani, esimerkiksi epätyypillisten syömishäiriöiden, tyypin 2 diabeteksen sekä sydän- ja verisuonitautien ruokavalio- ja elintapahoito. Olen myöskin Sydänliiton ja Diabetesliiton kouluttama painonhallintaohjaaja. Terapeuttinen lähestymistapa elintapamuutoksissa sekä fyysisten sairauksien tukena on onnistumisen kannalta erittäin tärkeää. Minulle on tärkeää se, että oivallat itse, miten voit pienillä muutoksilla saada aikaan isoja onnistumisia!  

Laajaan psykiatriseen osaamiseeni kuuluvat mm. psykoosisairauksien hoito, ahdistuneisuushäiriöiden hoito, masennuksen hoito, stressi- ja unihäiriöiden hoito.

Pienetkin asiat ihmisen arjessa voivat olla merkittäviä edistysaskeleita terveyden kannalta, yhtä lailla psyykkisen kuin fyysisenkin terveyden näkökulmasta. Vapaa-ajallani koiraharrastus ja koiran kanssa liikkuminen luonnossa on itselleni tärkeä palautumisen keino. Myös työssäni koira on joskus mukana, jos asiakas näin toivoo. 

Vastaanottoni sijaitsee Tampereen keskustassa Näsilinnankadulla, vain kivenheitto Laukontorilta. Etävastaanotto on hyvä mahdollisuus sinulle, jolle matka Tampereelle on liian pitkä tai hankala järjestää. Kysy myös kotikäyntien mahdollisuutta! 

Neurosonic-hoitotuoli myös käytettävissäsi erillisen hinnaston mukaan. 

Ota yhteyttä sähköpostitse, niin keskustellaan lisää toiveistasi.