Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Roosa Kukkonen

Roosa Kukkonen

Terapeutin profiili »

Olen sosionomi, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttiopiskelija. Tarjoan terapiapalveluja lapsille, nuorille ja aikuisille Joensuussa sekä etävastaanotolla ympäri Suomen. Tarjoan myös koulutusterapiaa, joka on psykoterapeuttikoulutuksen aikana toteutettua hoitoa. Se on hinnaltaan edullisempaa kuin normaali terapiakäynti vastaanotollani. Jos olet kiinnostunut koulutusterapiasta, mainitsethan siitä ottaessasi yhteyttä.

Terapeuttina olen aktiivinen, lämmin ja läsnä oleva. Arvostan jokaisen ihmisen ja elämäntarinan ainutlaatuisuutta. Vastaanotollani asiakas ja terapeutti ovat keskenään tasavertaisessa suhteessa. Terapia onkin mielestäni asiakkaan ja terapeutin voimien yhdistämistä uusia näkökulmia, ratkaisuja tai toimintatapoja etsittäessä.

Terapiaan voi tulla monenlaisten syiden takia, esimerkiksi ahdistuksen, masennuksen, syömishäiriön, tunteiden säätelyn haasteiden tai paniikkioireiden takia. Joskus omaa elämää kohtaan on kerääntynyt liikaa risteäviä odotuksia niin itseltä kuin muilta tai ihmissuhteet – menneet taikka nykyiset – eivät ole tarjonneet riittävää vakautta turvalliselle olemiselle. Jokainen asiakas tuo terapiaan mukanaan oman tarinansa, jota yhdessä asiakkaan kanssa tarkastelemme ja tutkimme. Yhdessä asetamme terapialle myös sopivat tavoitteet ja suunnittelemme terapiaprosessin asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Terapian aikana syntyy usein jotain uutta - uusia ajatuksia, näkökulmia ja ymmärrystä. 

Tervetuloa vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet!