Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.

Hei, sinä, joka etsit terapeuttista keskusteluapua. Jos haet maanläheistä, monipuolisen koulutuksen omaavaa tarkkaavaista kuuntelijaa ja aktiivista terapeuttia, minä voin olla sinulle sopiva.

Työskentelyssä minulle on tärkeää, että sinä koet, että puhumme juuri oikeista asioista. Nostan esiin kuulemaani, pyydän tarkentamaan ja kertomaan lisää. Pyydän sinua arvioimaan, puhummeko oikeista asioista vai olisiko tarpeen puhua jostakin muusta, mistä vielä ei ehkä olla puhuttu lainkaan tai tarpeeksi. Käytössäni on erilaisia menetelmiä asioiden näkyväksi tekemiseen tai uusien näkökulmien saamiseen, mutta niiden käyttämisestä sovin kanssasi neuvotellen.

Koulutukseltani olen YTM, sosiaalipsykologi. Minulla on myös psykoterapeutin pätevyys; KELAn tukemaan kuntoutusterapiaan pääset - valitettavasti - vain perheterapialähetteellä. Olen työskennellyt niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin kanssa eikä minulle ole vierasta, jos haluat tulla terapiaan yksin tai yhdessä puolison, lasten, ystävän tai koko perheen voimin. Työnohjaajana olen toiminut 10 vuotta moninaisissa organisaatioissa ja eri ammattiryhmien kanssa.

Tervetuloa vastaanotolle!