Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Maarit Väisänen

Maarit Väisänen

Terapeutin profiili »

Elämässä tulee eteen hetkiä jolloin tarvitsemme aikaa pysähtymiselle ja asioiden tarkastelemiselle sekä jäsentämiselle yhdessä ammattilaisen kanssa. Istahtamista hetkeksi omien ajatusten, tuntemusten ja kokemusten äärelle.

Yksinäisyys, alavireisyys, heikon itsetunnon kanssa kamppaileminen tai stressaava elämäntilanne ovat mahdollisia syitä hakeutua lyhytterapeutin juttusille. 

Odottamattomat muutokset omassa elämässä, hyvinvoinnissa, terveydessä, ihmissuhteissa tai työelämässä antavat pohdinnan aihetta. Ehkä käyt läpi elämänkriisiä ja pohdit, miten tästä eteenpäin. Voi olla, että oma tai läheisen sairaus on muuttanut arkeasi. Tai mietit työssä jaksamistasi, uusia urahaaveita tai olet juuri siirtynyt eläkkeelle.

Tarjoan ennaltaehkäisevää sekä muutostyöskentelyä eteenpäin vievää lyhytterapeuttista keskustelutukea. Avaan kanssasi näkökulmia tulevaan, ongelmatilanteista ja haasteista ylipääsemiseen, mahdollisuuksien ja voimavarojen löytämiseen. Syiden etsimisten sijaan tapaamisissa painopisteemme on mahdollisuuksien havaitsemisessa. Kiinnostumme siitä, mitkä asiat elämässäsi ovat hankaluuksista huolimatta hyvin ja kannattelevat sinua sekä millaisia voimavaroja ja vahvuuksia sinusta löytyykään myös vaikeuksien keskellä.

Tapaamisten keskiössä olet sinä ja kokemuksesi.

 

"Maarit oli empaattinen, mutta hän auttoi samalla ajattelemaan ja osasi tuoda konkreettisia vinkkejä." -asiakaspalaute-