Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Tuula Saarela

Tuula Saarela

Terapeutin profiili »

Tervetuloa integraaliterapiaan! Autan johtajia ja asiantuntijoita kaikissa psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin haasteissa. Hyödynnän kokemustani henkilöstöjohtamisesta ja yrityselämästä sekä osaamistani useista terapiasuuntauksista, joita ovat esim: 

Logoterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Skeematerapia

Hypnoterapia

Transpersoonallinen terapia

Toimin terapeuttina, coachina tai mentorina kunkin ihmisen tilanteen ja tarpeen mukaan. Integraaliterapia ja aikuisen kehityspsykologia toimivat yksilöterapian kokoavana viitekehyksenä. 

ESPRESSO

Erikoisuuteni on ratkaisukeskeinen espressoterapia silloin, kun sinulla on mahdollisuus vain yhteen tapaamiseen. Autan sinua jäsentämään ongelmasi tai kirkastamaan mikä on oikea päätös valintatilanteessa. Yhdessä löydämme voimavaroja ja sopivan strategian kohti tavoitettasi. Jo yksi tapaaminen voi olla ratkaiseva askel eteenpäin! 

INTEGRAALITERAPIA

Jos taas olet varautunut muutaman kerran prosessiin, saamme sinut jo useamman askeleen eteenpäin haasteesi ratkaisemiseksi. Annan usein lukuvinkkejä tai tehtäviä joiden avulla voit tutkia haastettasi omalla ajalla ja sessioiden aikana sitten käymme dialogia, jossa saat uusia näkökulmia ja suoraa palautetta. 

JOHDON TERAPIA

Johdon terapiaan luon aina oman ohjelman integraaliajatteluun perustuvan keskustelun perusteella. Kysy lisää!