Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Annika Kreutzer

Annika Kreutzer

Terapeutin profiili »

Hei, olen Annika, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Tampereelta.

Tarjoan terapeuttista keskusteluapua ratkaisu- ja voimavarakeskeisellä otteella kehomieli huomioiden.

Olen omissa opinnoissani sekä päivätyössäni perheiden parissa saanut huomata ja kokea itsekin näiden viitekehysten voiman mm. itsetuntemuksen lisääntymisenä, voimaantumisena sekä turvan ja tilan tunteen kasvuna.

 

Miten voisin auttaa Sinua?

!!! Voin olla tukenasi elämän kriisi- tai muutoskohdissa, kun kaipaat oivalluksia suunnasta tai määränpäästä.

Esim. voimme kasvattaa itsetuntemustasi, jotta löydät tavoittelemasi suunnan tai psykofyysisen otteen avulla etsiä ankkureita sinulle, mihin turvautua haastavassa tilanteessasi. 

!!! Voin olla tukenasi, jos koet itsesi hieman uupuneeksi tai mielialasi on laskussa.

Esim. arvotyöskentelyn avulla voimme tutkia elämän virettäsi nostavia uusia tai tiedostamattomia merkityksellisyyksiä. Tai joskus voi olla vain tärkeää tulla jonkun muun kuin itsensä kannatelluksi. 

!!! Voin olla tukenasi, jos tunnet kehossasi hankalaa oloa; esim. stressaantumista, ahdistusta, pelkoa tai kaipaat keinoja esim. jännityksen tunteeseen.

Oletkin jo pitkällä, jos tunnistat hankalaan fyysiseen oloon liittyvän mielen tuotoksen tai toisin päin. Hankalaan oloon saattaisi esim. psykofyysisestä hengityksen ohjauksesta ja mielikuvatyöskentelystä  olla apua.

!!!Voin olla tukenasi eri tunteiden ja uskomusten, esim. surun, vihan, häpeän, riittämättömyyden tunteen käsittelyssä.

Voimme esim. yhdessä kohdata hankala tunne ja tunnustella millä keinoin tunne tulisi toivomallasi tavalla kannatelluksi tai rajatuksi.Tai tutkia hieman ajatuksia, tunteita ja toimintayllykkeitä haastavan tunteen tai uskomuksen taustalla. 

Edellä esitetyt kursivoidut tekstit ovat vain esimerkkejä eri vaihtoehtojen joukosta, miten erilaisia kehomielen hankaluuksia voi kohdata. Se, mistä keskustellaan tai mitä lähdetään kokeilemaan on aina yhdessä tuottamaamme. 

Lähdetään yhdessä tapaaminen kerrallaan ihmettelemään ja oivaltamaan!

Lyhytterapiasta ei tule asiakkuutta tai kirjauksia rekistereihin, mutta keskustelustamme nostan asioita fläpille, jonka säilytän asianmukaisesti säilytettynä muistini tukena asiakkuutesi ajan. Asiakkaani ovat kokeneet fläpin käytön myös itselleen hyödyllisenä ajatusten ulkoistuessa paperille. Asiakkuuden päättyessä viimeisellä tapaamisella, saat fläpit itsellesi.

Tarvittaessa ohjaan sinua myös palveluissa eteenpäin.  

Voit tutustua ajatuksiini somessa: www.instagram.com/terapia.a.kreutzer/