Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Johanna Kivinen

Johanna Kivinen

Terapeutin profiili »

Minua on aina kiinnostanut ihmisyys ja inhimillisyys, sekä ihmisen mieli, henkinen kasvu ja filosofinen ajattelutapa. 

Olen valmistunut sertifioiduksi (IASTI) ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja Reteaming-valmentajaksi Helsingin Lyhytterapiainstituutista, koulutukseni sisältää myös psykoterapeuttisten valmiuksien opinnot. Vastaanottotilani sijaitsevat Helsingissä Fredrikinkadulla keskustassa. Työskentelyyni terapeuttina saan säännöllistä työnohjausta. 

Vastaanotollani tulet kohdatuksi juuri sellaisena kuin olet. Ratkaisukeskeinen ajattelu- ja työtapa on hyvin käytännönläheinen ja myönteinen tapa kohdata erilaisia elämän haasteita. Terapeuttina olen empaattinen, aidosti läsnäoleva ja lämminhenkinen ja kohtaan asiakkaani yksilöllisesti juuri sellaisina kuin he ovat.

Olen syntynyt vuonna 1983, olen työskennellyt yli 10 vuotta yritystoiminnassa liiketoiminnan kehittämisen parissa, sekä organisaatio- ja tiimitoiminnan kehittämisessä lähellä ihmisiä. Erityisesti lähellä sydäntäni ovat modernit organisaatiot ja työyhteisöt, milleniaalijohtaminen, työhyvinvointi, sekä mentorointi ja itseohjautuvuus.  Coachaamisesta ja fasilitoinnista, sekä muutos- ja kehitysprojektien vetämisestä minulla on useamman vuoden kokemus. Olen aikaisemmin opiskellut Laurea Ammattikorkeakoulussa, sekä Jyväskylän yliopistossa. Olen lisäksi koulutukseltani myös konservatoriosta valmistunut muusikko. Muusikon matkani on opettanut minulle paljon työkaluja esiintymisjännityksen, riittämättömyyden ja häpeän käsittelyyn. Tunnen hyvin työelämän ongelmia, sekä työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen liittyviä ongelmia, sekä palautumista. Myös yrittäjyyden tuomat haasteet ovat minulle tuttua. Tunnen myös hyvin luovien alojen aiheuttamia paineita. Toimiva arki, sekä stressin, masennuksen ja uupumuksen hoito, sekä unettomuuden hoito ovat myös lähellä sydäntäni. Myös muutosvalmennus ja elämän muutosten rakentaminen ovat minulle intohimon aiheita. Kaikki ihmiset ovat unelmiensa arvoisia. Työhistoriani eri aloilla ja jatkuva opiskelu ja kouluttautuminen antavat laajan perspektiivin elämän eri osa-alueisiin.

Olen myös  entinen SM- ja PM-tason kilpaurheilija, olen läheisesti kiinnostunut niin fyysisestä, kuin henkisestä hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti sekä psyykkisestä valmennuksesta.  Olen ohjannut esiintymiskoulutuksia, sekä pitänyt laulun ja äänenkäytön valmennuksia, joissa rohkaistutaan laulamaan ilman häpeää ja tutustutaan terveelliseen äänekäyttöön turvallisen kokemuksen kautta. Olen myös toteuttanut musiikkiterapian projektin yhdessä autismisäätiön kanssa osana muusikon opintoja